WIERSZE I FORUM



nocne bierki, czyli dotknij ale nie wzruszaj  v1.1 (D)
pierwiosnek z czech

okamgnienie (D)
mgła ***

Dekolt pełen pokarmu (D)
Natalia Stankiewicz

Saloniki (D)
Natalia Stankiewicz

pro.pozycja (D)
... sen

Story (D)
Philip Sconopee

dualizm (D)
Anna Borska

tędy (D)
Krzysztof Kleszcz

LOTNY (D)
trrrr trrrr

absolutnie dobre położenie w drugiej połowie sierpnia (D)
mgła ***

Opowieść (D)
Leszek Juszczak

móżdżek po polsku (z wschodnim akcentem) (D)
pierwiosnek z czech

dziki zachód pod wierzbą ( wiersz 4,5 letniej córki) (D)
Zamilkł Zamek

pomiędzy (D)
Paulina Korzeniewska

Interwał (D)
Grzegorz Winkel (jamc)

Nie jestem fajnym facetem (D)
Grzegorz Winkel (jamc)

dieta (D)
julka szychowiak

KONFESJA (D)
Patrycja Kaleta

POCZWÓRNIE, POTWÓR NIE (D)
Mir Mar

Kobiecość (D)
Paulina Korzeniewska

zwyczajenie (D)
Karol Młot

Części znamienne (D)
calvaron ...

Sklepy nocne (D)
Philip Sconopee

INTERSEKSUALNOŚĆ (D)
Sławek Kilkowski

xxx (D)
calvaron ...

INTERFERENCJE (D)
Sławek Kilkowski