WIERSZE I FORUM



Jacek Podsiadło odpowiada (F)
Jacek Podsiadło

bez tytułu (D)
Romek Misiewicz

Poranna retrospekcja (D)
Teresa Radziewicz

bez tytułu (D)
Kasia Skawińska

prawdziwie męska płeć (D)
Bobby Peru

jazzzzzda (D)
Michał Kopeć

cisza (D)
Ważka Bursztynowa

epitafium dla piLota czyli jak nie Sodoma to co (D)
jaś kapela

*** (D)
Mona Miller

Bezsenność (D)
Tomasz Kozłowski

Dochodzenie (D)
Władysław Ryś

EDUARDO OBCINA SOBIE RĘCE (D)
Bartosz Konstrat

happy birthday to me (D)
...,...,... ...

romans praski - a wiersz dresiarski ( poprawka ) (D)
pamiętam_jeszcze Kraków

łowca węży (D)
gomorrha ________

półfinał (D)
zzzr zzzr

O POEZJI ( banalnie, KOSZmarnie i z zapożyczeniem), czyli kiepski wiersz z długim tytułem (D)
Dani Rites

O L I V I A - d w a  tłoczenia z dedykacjami (D)
Patryk Palubicz

W cukierni (D)
Sara Segal

Czas przeszły (D)
Justyssa vel Justa

odwyk (D)
Sławek Kilkowski

Manifest (D)
St. N...

męski (D)
Leszek Juszczak

wieczorny landszafcik (D)
Gil Gilling

Marzenie KażdejUczennicy która ma w poniedziałki na 7-30 a wstaje wpółdo (chociaż dziś środa) (D)
Maria Swatek

WIERSZ PRZED POŁUDNIEM (D)
2000 Watts

nad u życie (D)
joanna obuchowicz

komuny, komunie, komunały (D)
paweł gołdyn

chmurka (D)
gruba świnia

hic sunt leones (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz

Dziesięć odcieni czerni (D)
Dani Rites

~by być razem~ (D)
kamila lemańska

szarża lekkich zup (D)
Kurt Kurtki

mentis penetralia (D)
bez tytułu

**z zimy (D)
Izabela :::

Nocą (D)
Anna A. Tomaszewska

PODWÓJNOŚĆ NA KACU (POCZTÓWKA Z RYNKU) (D)
Mir Mar

Poranek eklezjastki (D)
kris grzelak

e-rotycznie.cykl (D)
Aneta Kamińska

Dusza pawia (D)
I.A. Con

(***)zlewII (D)
marcin perkowski

być matką - wers. ostateczna (D)
pacynka porcelanowa

"Dwóch chłopców przegląda drobne ogłoszenia towarzyskie" (D)
Tomek Szewczyk

A jednak. (D)
Skabiczewski Panajew

miasto (D)
_To To_

Bez tytułu 8. (D)
Wojtek Szymański

Babskie gadanie (D)
sta sia

- Parki w parkach - (D)
Zośka Sadystka.

musique d'aueublement (D)
nie ma mnie

Erotyk miasteczkowy (D)
miś miś

Pyramid Song (D)
Krzysztof Kleszcz

*** (D)
Santiago Solari

wyciekawość (D)
darek rrr

snowboard (D)
kuba mikurda

inwokacja (D)
Magdalena Paśnikowska

OKNA (D)
wuj Tarabuk

somatona (D)
Praszka Aszpr

Fryzjerski dramat (D)
Nestow Sakaczbia

*** (D)
Michał Kądziołka

NARRENSCHIFF CZYLI MUZA ZAUMNA (D)
Joanna Mueller

arteria (D)
Pawel Koziol