W I E R S Z E
Dodaj tekst


Strzal w dziesiatke
Syn Boga

Babcia Jaworowa powiedziala o generale:
Syn Boga

POWER & POWDER
Syn Boga

Biały króliczek
Syn Boga

Szpital Wojskowy "Szaserow" W-wa.
Syn Boga

Jak udowodnic Panstwu ze to prawda?
Syn Boga

Radziwil
Syn Boga

12 Dywizja Zmechanizowana im.Armii Ludowej w Szczecinie - STAN WOJENNY
Syn Boga

Wytrysk Jogina
Syn Boga

Smierc Prezydenta Kaczynskiego
Syn Boga

General Elctric System Failure
Syn Boga

Król Polski Szumski i słowa Boga żywego
Syn Boga

Domina
Syn Boga

Bioton Przychodnia Bioterapii Warszawa, Poznańska 16
Syn Boga

Buc
Syn Boga

Gniew Czołgisty
Syn Boga

Psia cieczka
Syn Boga

BÓG-USTĘP
Syn Boga

Niebiański Spust
Syn Boga

Na Krasickiego
Syn Boga

HIT skurwysyna
Syn Boga

KURWA
Syn Boga

Frutarianizm, głodówki
Syn Boga

Na Kraków
Syn Boga

Jezus - Kutas
Syn Boga

Edyta Bartosiewicz (Sen; Jenny)
Syn Boga

Liścik
Syn Boga

Ty, ty już nie filozofuj
Syn Boga

Jak trzepnięty
Syn Boga

Mamusiu, mózg mi się rusza
Syn Boga

Do brata Aleksandra Szumskiego(schizofrenia,ubezwłasonwolniony) powiedział gen.Szumski przy kawce
Syn Boga

Pryszcz na dupie Generała
Syn Boga

Czy ty też myślisz że jestem chory?
Syn Boga

Tak?
Syn Boga

Generał
Syn Boga

Mamusia
Syn Boga

Starucha
Syn Boga

Ciocia Bozia
Syn Boga

JESTEM +
Syn Boga

MODLITWA
Syn Boga

Matka POLSKA
Syn Boga