WIERSZE I FORUM
drzwi (wersja 1.0) (D)
Pawel Koziol
podróż (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz
Błoto (D)
Marcin Perkowski
Gazela (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz
dekonspirata (D)
Michał Kasprzak
lato 1991, południe (D)
2000 Watts
wieczorynka (D)
Michał Kasprzak
pośpiech (D)
Praszka Aszpr
erotyk śmiały (D)
Joanna Bednarczykiewicz
* * * ( fantastyczna jest ta mgła... ) (D)
Santiago Solari
zrządzenie (D)
Radek Dudzic
ARCHITEKSTURA ŚREDNIOODWIECZNA (D)
Joanna Mueller
BÓL WERSOWANIE (BEZCELOWE Z CELI WOŁANIE) (D)
Joanna Mueller