WIERSZE I FORUM
jazzgot syren - perły z lamusa (D)
alt ^*^
Nie Marlen (wersja ostatnia) (D)
Andegawenia des Prowincja
nr 1 (D)
Paulina Korzeniewska
Ogród (D)
Ako Ros
sens, skrócony. (D)
Paulina Korzeniewska
Poczekalnia (D)
Krzysztof Kleszcz
Poprawiny (D)
julka szychowiak
***(fragmentalnie) (D)
alt ^*^
w pół drogi (D)
Gil Gilling
Dwie Żyrafy Dalego (D)
Sztukmistrz z Lublina
demostenes i religie (D)
Mike Einsel
Wyciągam wnioski (D)
maciej raś
autostopem przez galaktykę (D)
Mike Einsel
nigdy nie chodziłem z wendy balsam [NZ] (D)
*@* $$$
Epizody (D)
Patrycja Kaleta
Jest 1 listopada. Są drzewa chodzące (D)
Santiago Solari
* * * (Idę, właściwie wracam...) (D)
Santiago Solari
klepsydra (D)
eNeN ___
GDYBYŚMY PISALI TAKIE WIERSZE (poprawione) (D)
Konrad Ciok
Córa i dyktatura (D)
(vel Renia T.)
CZARNE I CZERWONE, TROCHĘ BIAŁYCH KROPEK (D)
marcin perkowski
na plaży (D)
____ ____
14 LISTOPADA, POGRZEB (D)
marcin perkowski
*** (Umysł podąża za ruchem: nawet teraz) (D)
Ela Burska