WIERSZE I FORUM
nocne bierki, czyli dotknij ale nie wzruszaj v1.1 (D)
pierwiosnek z czech
okamgnienie (D)
mgła ***
Dekolt pełen pokarmu (D)
Natalia Stankiewicz
Saloniki (D)
Natalia Stankiewicz
pro.pozycja (D)
... sen
Story (D)
Philip Sconopee
dualizm (D)
Anna Borska
tędy (D)
Krzysztof Kleszcz
LOTNY (D)
trrrr trrrr
absolutnie dobre położenie w drugiej połowie sierpnia (D)
mgła ***
Opowieść (D)
Leszek Juszczak
móżdżek po polsku (z wschodnim akcentem) (D)
pierwiosnek z czech
dziki zachód pod wierzbą ( wiersz 4,5 letniej córki) (D)
Zamilkł Zamek
pomiędzy (D)
Paulina Korzeniewska
Interwał (D)
Grzegorz Winkel (jamc)
Nie jestem fajnym facetem (D)
Grzegorz Winkel (jamc)
dieta (D)
julka szychowiak
KONFESJA (D)
Patrycja Kaleta
POCZWÓRNIE, POTWÓR NIE (D)
Mir Mar
Kobiecość (D)
Paulina Korzeniewska
zwyczajenie (D)
Karol Młot
Części znamienne (D)
calvaron ...
Sklepy nocne (D)
Philip Sconopee
INTERSEKSUALNOŚĆ (D)
Sławek Kilkowski
xxx (D)
calvaron ...
INTERFERENCJE (D)
Sławek Kilkowski