WIERSZE I FORUM
Akant z Maliszewskim w TVP2 w najlepszym czasie (F)
Grzegorz Wysocki
skąd dokąd (D)
jedna druga
KONFESJA (D)
Patrycja Kaleta
*** (czy ktoś wie jak czuje się gaszone wapno) (D)
gabriela sułowska
arianie (D)
o.s. niemoc
Jak niektórzy próbują opanować zdenerwowanie (D)
Grzegorz Winkel (jamc)
awiersz (D)
gabriela sułowska
Tość (D)
Bogumiła Jędza
nie pisz mi wierszy(...) (D)
...,...,... ...
tytuł w tle (D)
Windom Earle
Teren należy do ciebie (D)
mirka szychowiak
BICULEWICZ - zapomniany czy nie chciany ? (F)
kpr.kieszonkowiec ...
POCZTÓWKA Z TAMTEJ STRONY (D)
Patrycja Kaleta
miała rodzinę w efie (D)
Windom Earle
ruchy tektoniczne (D)
o.s. niemoc
lucida intervalla (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz
zimowe garden party (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz
Szansa na debiut (F)
Administrator Admiński
Musi być ktoś (D)
Santiago Solari
matki są po to by rozumieć (D)
...,...,... ...
karol maliszewski odpowiada (F)
Karol Maliszewski
inne Pytanie do Szanownego Pana Karola Maliszewskiego w Nieszufladzie... (F)
Skabiczewski Panajew
*** (D)
Mały Ludzik
Te Deum (D)
Władysław Ryś
rachunek (D)
wilczysko ___
wiersz interwencyjny (D)
Radek Dudzic
dziecko patrzące przez okno (D)
wuj Tarabuk
ON Bałwan (D)
Zamilkł Zamek
wiersz niepoprawny (D)
humbert . .
DWA RAZY DZIS (D)
aaa aaapsik
Nieuchronność (D)
Bogusława Matusiak
ELEGANCKIE (ZAKOŃCZENIE) (D)
Mir Mar
Wspomnienia z domu żywych (D)
Anna Zakrzewska
collage świąteczny (dom) (D)
grzegorz witkowski
linki (D)
darek rrr
opowieść syntetyczna (D)
zzzr zzzr
2 KRÓTKIE WIERSZE (D)
Tomek Grobelski
Błoto (D)
Marcin Perkowski
Za-palenie (D)
nat 005
kołysanka teraz (D)
Gil Gilling
czytającej (neoklasyczna ekfraza, nowoczesnym na złość) (D)
Pawel Koziol
wykopaliska (D)
Magdalena Paśnikowska
bez tytułu (D)
qwert qwert
na moście (D)
Anna A. Tomaszewska
Garnek i świnka (D)
Atanazy Brzdącki
Homo geneza (D)
Artur Weis
bez tytułu (D)
Taki Michał
*** - wspomnienia nocującego z drwalami (D)
m&m ---
dekonspirata (D)
Michał Kasprzak
Bez Tytułu (D)
Pragma Inline
***(icq) (D)
Santiago Solari
WYLĘGARNIA (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz
ściany śię pocą (D)
odnajde cie
"Nim żal zmieni się w dumę (miną lata...)" (D)
Agnieszka Połońska
cztery strony świata (D)
2000 Watts
* * * (D)
Justyssa vel Justa
Neurotyk (D)
nie ma mnie
Kino (D)
mim bla
Kiedyś (Yoli Grosz) (D)
Skabiczewski Panajew
mikrokosmos (ppublikowane) (D)
Radek Dudzic
Krople (D)
Dziewczynka Ostrożna
Pejzaż z koniczyną (D)
Swietka Kredka
szybki chwyt...i zmiana tajemnic (D)
Justyna Radczyńska