WIERSZE I FORUM
3xM (D)
Pan Blóm
[przekraczając granice] (D)
(shipwreck) Frachtowiec "Solanka"
po Złotym Pelikanie (D)
julka fuderska
ARTURO HYOGA PIRES DA SLILVA (1910-1983) (D)
Edward Pasewicz
A jutro znowu obwieszczę siebie światu (D)
mil ena
Przepowiednia (D)
Anna A. Tomaszewska
STARCIA (D)
Edward Pasewicz
Autografy (D)
o.s. niemoc
CAPOEIRA (D)
Edward Pasewicz
może to do jakiegoś M ( być może poprawiony)) (D)
artur traciak
marianna pisze list do dziewczyny, której imienia nie zna ale chciałaby ją nazywać normą (D)
joanna obuchowicz
Walki w Nieszufladzie (F)
Szwedzki Kucharz
Dekadencja (D)
Dominik Bielicki
Empatie (D)
Dominik Bielicki
Disco (D)
nie tu to gdzie