WIERSZE I FORUM



"pedofile" (D)
Piana Chodzi

Weź tabletkę ekstazę (D)
Michał Wiraszko

B z d r y ź (D)
Pentniasz Jeuczenia

Ryba (D)
Pentniasz Jeuczenia

dziecko spuszcza główkę bo dziecko podnosi główkę (D)
agata hanych

Wakacje (Teraz myślę wyjechać) (D)
Michał Wiraszko

* * * (D)
storm _____

dzieci ecstasy nie są już bezpieczne (D)
tryk pstryk

radosna twórczość pana Michała Wiraszko (rocznik 1982) (F)
kciem nieobecny

sosna (D)
Darek chimeryd

Goście (D)
Michał Wiraszko

czterech czeskich poetów+[MP3] (D)
kciem nieobecny

to nie bajka (D)
Gerda Kajowska

Autobus (D)
Michał Wiraszko

Koleżanki (D)
Michał Wiraszko

tysiąc i pierwsza noc (D)
tryk pstryk