WIERSZE I FORUM
Jacek Podsiadło odpowiada (F)
Jacek Podsiadło
bez tytułu (D)
Romek Misiewicz
Poranna retrospekcja (D)
Teresa Radziewicz
bez tytułu (D)
Kasia Skawińska
prawdziwie męska płeć (D)
Bobby Peru
jazzzzzda (D)
Michał Kopeć
cisza (D)
Ważka Bursztynowa
epitafium dla piLota czyli jak nie Sodoma to co (D)
jaś kapela
*** (D)
Mona Miller
Bezsenność (D)
Tomasz Kozłowski
Dochodzenie (D)
Władysław Ryś
EDUARDO OBCINA SOBIE RĘCE (D)
Bartosz Konstrat
happy birthday to me (D)
...,...,... ...
romans praski - a wiersz dresiarski ( poprawka ) (D)
pamiętam_jeszcze Kraków
łowca węży (D)
gomorrha ________
półfinał (D)
zzzr zzzr
O POEZJI ( banalnie, KOSZmarnie i z zapożyczeniem), czyli kiepski wiersz z długim tytułem (D)
Dani Rites
O L I V I A - d w a tłoczenia z dedykacjami (D)
Patryk Palubicz
W cukierni (D)
Sara Segal
Czas przeszły (D)
Justyssa vel Justa
odwyk (D)
Sławek Kilkowski
Manifest (D)
St. N...
męski (D)
Leszek Juszczak
wieczorny landszafcik (D)
Gil Gilling
Marzenie KażdejUczennicy która ma w poniedziałki na 7-30 a wstaje wpółdo (chociaż dziś środa) (D)
Maria Swatek
WIERSZ PRZED POŁUDNIEM (D)
2000 Watts
nad u życie (D)
joanna obuchowicz
komuny, komunie, komunały (D)
paweł gołdyn
chmurka (D)
gruba świnia
hic sunt leones (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz
Dziesięć odcieni czerni (D)
Dani Rites
~by być razem~ (D)
kamila lemańska
szarża lekkich zup (D)
Kurt Kurtki
mentis penetralia (D)
bez tytułu
**z zimy (D)
Izabela :::
Nocą (D)
Anna A. Tomaszewska
PODWÓJNOŚĆ NA KACU (POCZTÓWKA Z RYNKU) (D)
Mir Mar
Poranek eklezjastki (D)
kris grzelak
e-rotycznie.cykl (D)
Aneta Kamińska
Dusza pawia (D)
I.A. Con
(***)zlewII (D)
marcin perkowski
być matką - wers. ostateczna (D)
pacynka porcelanowa
"Dwóch chłopców przegląda drobne ogłoszenia towarzyskie" (D)
Tomek Szewczyk
A jednak. (D)
Skabiczewski Panajew
miasto (D)
_To To_
Bez tytułu 8. (D)
Wojtek Szymański
Babskie gadanie (D)
sta sia
- Parki w parkach - (D)
Zośka Sadystka.
musique d'aueublement (D)
nie ma mnie
Erotyk miasteczkowy (D)
miś miś
Pyramid Song (D)
Krzysztof Kleszcz
*** (D)
Santiago Solari
wyciekawość (D)
darek rrr
snowboard (D)
kuba mikurda
inwokacja (D)
Magdalena Paśnikowska
OKNA (D)
wuj Tarabuk
somatona (D)
Praszka Aszpr
Fryzjerski dramat (D)
Nestow Sakaczbia
*** (D)
Michał Kądziołka
NARRENSCHIFF CZYLI MUZA ZAUMNA (D)
Joanna Mueller
arteria (D)
Pawel Koziol