WIERSZE I FORUM
moje prywatne niebo (D)
marta kłosik
trzydzieści dziewięć i dziewięć (D)
Gil Gilling
http://tam_gdzie_spie_tam_pisze.art.pl (D)
ijan morelli
Kochając (D)
ijan morelli
Rzeka (D)
Andrzej Andrew
LIŻ (D)
Bartosz Konstrat
Marzanna bez preludium (marz) (D)
Zamilkł Zamek
* * * (D)
pulchny aniołek
* * * (D)
zzzr zzzr
Wiersze dla Jacka Podsiadły (F)
Administrator Admiński
*** (D)
Paulina Ewa Andrzejczyk
jak ola językiem wygrała (bez łaski) (D)
Pragma Inline
*** (D)
pacynka porcelanowa
w niedzielę (D)
Sławek Kilkowski
Dyskobol - dłuto złamane na oczach (D)
Anna Zakrzewska
czekanie (D)
kajaa to nic
*** (D)
Aless Cichosza
* * * (D)
gruba świnia
* * * (D)
gruba świnia
rządki wiosennych policzków - mix z pani komoń (D)
Patryk Palubicz
Moja miłość (D)
kazek k28
kaczki na wodzie (D)
...,...,... ...
Chrystus i anieli (D)
kazek k28
Spowolniony zapis słów, wystrzelonych wczoraj w przestrzeń (D)
kryspin ***
przemiana wina w wodę (D)
jon ujemny
acta est fabula (D)
que passa?
niestety o nieprzyjaźni (D)
Ewa Kustusz
EDUARDO OBCINA SOBIE RĘCE (D)
Bartosz Konstrat
wiosny po rządki (D)
makOwiec .
nieżyd (D)
Maxym Dioński
plan B (D)
...,...,... ...
RTĘĆ, KAMIEŃ (D)
Bartosz Konstrat
bez tytułu (D)
kryspin ***
Drżenie (dla marzanny) (marz) (D)
Saovin ***
,,O takim panu o którym już dzisiaj nie mogę brzydko napisać" (D)
St. N..
happy birthday to me (D)
...,...,... ...
sadomasoschizma (D)
Vileylah ;-)
SIERŚĆ (D)
Bartosz Konstrat
amulet (D)
gruba świnia
Piętka (D)
kryspin ***
z innej bajki :-) (D)
zzzr zzzr
nie doczekałam aplauzu (D)
dorota sobczak
grafomania (D)
Maxym Dioński
romans praski - a wiersz dresiarski ( poprawka ) (D)
pamiętam_jeszcze Kraków
ŚWierszCZ (D)
Maxym Dioński
ramotka z odwilżą w tle (D)
Zamilkł Zamek
teoria względności (D)
Darek chimeryd
SZKICE I ZAPOWIEDZI EWENTUALNIE RELACJA PO ZAPIECKU (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz
trzy sekundy z życia stopy (szczytowanie) (D)
Darek chimeryd
płonny łonnik (D)
Gil Gilling
HAIKU. POST (D)
Bartosz Konstrat
RTĘĆ, KAMIEŃ (D)
Bartosz Konstrat
dramat (D)
eck hart
Knajpa (D)
pacynka porcelanowa
Lista uczestników Warsztatów Literackich w Legnicy (F)
nie ma mnie