W I E R S Z E
Dodaj tekst


Jan z Kolna
Jon Kage

Bajanie XXI w.
1409 Indy

DWA RAZY JANE'S ADDICTION
Tomek Grobelski

zainspirowany tekstami p. Janusza Czerwińskigo - dziękuję za nic, tzn uprzedzam pana "nie ma za co"
emenchopsytelatopycylapus stoicheion

serce w gencjanie
zuzanna ciesielska

Proces oswajania
Zuzia ___

Krótki wiersz o zabijaniu kamieniem
Bogumiła Jędza

Czynszowy Grosz Tycjana
Bogumiła Jędza