WIERSZE I FORUM



drzwi (wersja 1.0) (D)
Pawel Koziol

podróż (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz

Błoto (D)
Marcin Perkowski

Gazela (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz

dekonspirata (D)
Michał Kasprzak

lato 1991, południe (D)
2000 Watts

wieczorynka (D)
Michał Kasprzak

pośpiech (D)
Praszka Aszpr

erotyk śmiały (D)
Joanna Bednarczykiewicz

* * * ( fantastyczna jest ta mgła... ) (D)
Santiago Solari

zrządzenie (D)
Radek Dudzic

ARCHITEKSTURA ŚREDNIOODWIECZNA (D)
Joanna Mueller

BÓL  WERSOWANIE  (BEZCELOWE Z CELI WOŁANIE) (D)
Joanna Mueller