WIERSZE I FORUM



jazzgot syren - perły z lamusa (D)
alt ^*^

Nie  Marlen  (wersja ostatnia) (D)
Andegawenia des Prowincja

nr 1 (D)
Paulina Korzeniewska

Ogród (D)
Ako Ros

sens, skrócony. (D)
Paulina Korzeniewska

Poczekalnia (D)
Krzysztof Kleszcz

Poprawiny (D)
julka szychowiak

***(fragmentalnie) (D)
alt ^*^

w pół drogi (D)
Gil Gilling

Dwie Żyrafy Dalego (D)
Sztukmistrz z Lublina

demostenes i religie (D)
Mike Einsel

Wyciągam wnioski (D)
maciej raś

autostopem przez galaktykę (D)
Mike Einsel

nigdy nie chodziłem z wendy balsam [NZ] (D)
*@* $$$

Epizody (D)
Patrycja Kaleta

Jest 1 listopada. Są drzewa chodzące (D)
Santiago Solari

* * * (Idę, właściwie wracam...) (D)
Santiago Solari

klepsydra (D)
eNeN ___

GDYBYŚMY PISALI TAKIE WIERSZE (poprawione) (D)
Konrad Ciok

Córa i dyktatura (D)
(vel Renia T.)

CZARNE I CZERWONE, TROCHĘ BIAŁYCH KROPEK (D)
marcin perkowski

na plaży (D)
____ ____

14 LISTOPADA, POGRZEB (D)
marcin perkowski

*** (Umysł podąża za ruchem: nawet teraz) (D)
Ela Burska