WIERSZE I FORUM



Akant z Maliszewskim w TVP2 w najlepszym czasie (F)
Grzegorz Wysocki

skąd dokąd (D)
jedna druga

KONFESJA (D)
Patrycja Kaleta

***  (czy ktoś wie jak czuje się gaszone wapno) (D)
gabriela sułowska

arianie (D)
o.s. niemoc

Jak niektórzy próbują opanować zdenerwowanie (D)
Grzegorz Winkel (jamc)

awiersz (D)
gabriela sułowska

Tość (D)
Bogumiła Jędza

nie pisz mi wierszy(...) (D)
...,...,... ...

tytuł w tle (D)
Windom Earle

Teren należy do ciebie (D)
mirka szychowiak

BICULEWICZ - zapomniany czy nie chciany ? (F)
kpr.kieszonkowiec ...

POCZTÓWKA Z TAMTEJ STRONY (D)
Patrycja Kaleta

miała rodzinę w efie (D)
Windom Earle

ruchy tektoniczne (D)
o.s. niemoc

lucida intervalla (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz

zimowe garden party (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz

Szansa na debiut (F)
Administrator Admiński

Musi być ktoś (D)
Santiago Solari

matki są po to by rozumieć (D)
...,...,... ...

karol maliszewski odpowiada (F)
Karol Maliszewski

inne Pytanie do Szanownego Pana Karola Maliszewskiego w Nieszufladzie... (F)
Skabiczewski Panajew

*** (D)
Mały Ludzik

Te Deum (D)
Władysław Ryś

rachunek (D)
wilczysko ___

wiersz interwencyjny (D)
Radek Dudzic

dziecko patrzące przez okno (D)
wuj Tarabuk

ON Bałwan (D)
Zamilkł Zamek

wiersz niepoprawny (D)
humbert . .

DWA RAZY DZIS (D)
aaa aaapsik

Nieuchronność (D)
Bogusława Matusiak

ELEGANCKIE (ZAKOŃCZENIE) (D)
Mir Mar

Wspomnienia z domu żywych (D)
Anna Zakrzewska

collage świąteczny (dom) (D)
grzegorz witkowski

linki (D)
darek rrr

opowieść syntetyczna (D)
zzzr zzzr

2 KRÓTKIE WIERSZE (D)
Tomek Grobelski

Błoto (D)
Marcin Perkowski

Za-palenie (D)
nat 005

kołysanka teraz (D)
Gil Gilling

czytającej (neoklasyczna ekfraza, nowoczesnym na złość) (D)
Pawel Koziol

wykopaliska (D)
Magdalena Paśnikowska

bez tytułu (D)
qwert qwert

na moście (D)
Anna A. Tomaszewska

Garnek i świnka (D)
Atanazy Brzdącki

Homo geneza (D)
Artur Weis

bez tytułu (D)
Taki Michał

*** - wspomnienia nocującego z drwalami (D)
m&m ---

dekonspirata (D)
Michał Kasprzak

Bez Tytułu (D)
Pragma Inline

***(icq) (D)
Santiago Solari

WYLĘGARNIA (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz

ściany śię pocą (D)
odnajde cie

"Nim żal zmieni się w dumę (miną lata...)" (D)
Agnieszka Połońska

cztery strony świata (D)
2000 Watts

*   *   * (D)
Justyssa vel Justa

Neurotyk (D)
nie ma mnie

Kino (D)
mim bla

Kiedyś (Yoli Grosz) (D)
Skabiczewski Panajew

mikrokosmos (ppublikowane) (D)
Radek Dudzic

Krople (D)
Dziewczynka Ostrożna

Pejzaż z koniczyną (D)
Swietka Kredka

szybki chwyt...i zmiana tajemnic (D)
Justyna Radczyńska