WIERSZE I FORUM



moje prywatne niebo (D)
marta kłosik

trzydzieści dziewięć i dziewięć (D)
Gil Gilling

http://tam_gdzie_spie_tam_pisze.art.pl (D)
ijan morelli

Kochając (D)
ijan morelli

Rzeka (D)
Andrzej Andrew

LIŻ (D)
Bartosz Konstrat

Marzanna bez preludium (marz) (D)
Zamilkł Zamek

* * * (D)
pulchny aniołek

* * * (D)
zzzr zzzr

Wiersze dla Jacka Podsiadły (F)
Administrator Admiński

*** (D)
Paulina Ewa Andrzejczyk

jak ola językiem wygrała (bez łaski) (D)
Pragma Inline

*** (D)
pacynka porcelanowa

w niedzielę (D)
Sławek Kilkowski

Dyskobol - dłuto złamane na oczach (D)
Anna Zakrzewska

czekanie (D)
kajaa to nic

*** (D)
Aless Cichosza

* * * (D)
gruba świnia

* * * (D)
gruba świnia

rządki wiosennych policzków - mix z pani komoń (D)
Patryk Palubicz

Moja miłość (D)
kazek k28

kaczki na wodzie (D)
...,...,... ...

Chrystus i anieli (D)
kazek k28

Spowolniony zapis słów, wystrzelonych wczoraj w przestrzeń (D)
kryspin ***

przemiana wina w wodę (D)
jon ujemny

acta est fabula (D)
que passa?

niestety o nieprzyjaźni (D)
Ewa Kustusz

EDUARDO OBCINA SOBIE RĘCE (D)
Bartosz Konstrat

wiosny po rządki (D)
makOwiec .

nieżyd (D)
Maxym Dioński

plan B (D)
...,...,... ...

RTĘĆ, KAMIEŃ (D)
Bartosz Konstrat

bez tytułu (D)
kryspin ***

Drżenie (dla marzanny) (marz) (D)
Saovin ***

,,O takim panu o którym już dzisiaj nie mogę brzydko napisać" (D)
St. N..

happy birthday to me (D)
...,...,... ...

sadomasoschizma (D)
Vileylah ;-)

SIERŚĆ (D)
Bartosz Konstrat

amulet (D)
gruba świnia

Piętka (D)
kryspin ***

z innej bajki :-) (D)
zzzr zzzr

nie doczekałam aplauzu (D)
dorota sobczak

grafomania (D)
Maxym Dioński

romans praski - a wiersz dresiarski ( poprawka ) (D)
pamiętam_jeszcze Kraków

ŚWierszCZ (D)
Maxym Dioński

ramotka z odwilżą w tle (D)
Zamilkł Zamek

teoria względności (D)
Darek chimeryd

SZKICE I ZAPOWIEDZI EWENTUALNIE RELACJA PO ZAPIECKU (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz

trzy sekundy z życia stopy (szczytowanie) (D)
Darek chimeryd

płonny łonnik (D)
Gil Gilling

HAIKU. POST (D)
Bartosz Konstrat

RTĘĆ, KAMIEŃ (D)
Bartosz Konstrat

dramat (D)
eck hart

Knajpa (D)
pacynka porcelanowa

Lista uczestników Warsztatów Literackich w Legnicy (F)
nie ma mnie