WIERSZE I FORUM



Anna Piwkowska odpowiada (F)
Anna Piwkowska

Wszystko dla Olabogi! (popr.) (D)
Malvina Maal

Nominacja (D)
Maciej Chrząstka

sarabanda (D)
struggle within

W dół (D)
La Danse Macabre

A czasem nie ma nic, prócz bólu. (D)
peron drugi

NIC (D)
atma ___

Minimalista (D)
Jakub Szymański

ARCHIPELAG SLĘŻA. KAMPANIA WSCHODNIOINDYJSKA. (D)
Radosław herbu Pietrucha

kilka zdjęć (D)
hej tralala!

poser le masque (D)
___ vice

Brawo bis. (D)
ula figure

Nie(***)ość (D)
*@* $$$

Bo nie będziemy płakać (D)
nie-słodka szatanka

Dziadek (D)
tomek nowak

katoliczka (D)
kastor ...

bez tytułu (D)
*@* $$$

Zgody (D)
Rafał Gawin

Braterska więź (D)
mikser marzy

Siostrzana miłość (D)
mikser marzy

Maj (D)
Krzysztof Kleszcz

Sukienka (D)
Dorota Grzesiak

obchody (D)
krzysztof bąk

wiersz dla kobiety z siatkami (D)
Zocha Bałdyga

Autopsja(2) (D)
Maciej Chrząstka

10. (D)
ftnsdh76aa9 dnh6sa789

Taniec śmierci (D)
La Danse Macabre

rytuał, gładkie gołębie (D)
maciej raś

Posłowie (D)
Cassiel ___

kolekcjonerka turystcznych przewodników (D)
kastor ...

Pierwszy wiersz dla Tomáša Halfki (D)
ftnsdh76aa9 dnh6sa789

pierwsze słoneczne popołudnie (D)
Zocha Bałdyga

żony i antyk (D)
albi tutaj

*** (D)
ewfewfwef frfwerfwe

tytułu bez (D)
on to ja ja to nie on

ciało, pytania (D)
Stanisława Tomczykówna

Ostatnia niedziela (D)
Rafał Gawin

homeostaza (D)
Stanisława Tomczykówna

kiedyś o wpół do wiersza (D)
... sen

Wakacje II (D)
Ignac Inniewicz

kosmos (D)
on to ja ja to nie on

*** (Długo długo patrzone) (D)
Ela Burska

Samopoczucie (D)
Marek Sikorski

odnieść się (D)
maciej raś

WIĘZI (D)
krzysztof bąk

WEZBRANIE (D)
Radosław herbu Pietrucha

Opozycje fonologiczne (D)
Cassiel ___

Pieśni Dziadowskie (D)
atma ___

Porno Nirvana (III) (D)
Grzegorz Grzybek

owadobójca (D)
Regina Misztela

Porno Nirvana (I) (D)
Grzegorz Grzybek

spoczywajcie gawrony, kurwy, stokrotki (D)
Regina Misztela

czasami (D)
Dorota Grzesiak

Malinowy sok (D)
nie-słodka szatanka

Pierwszy erotyk podmiejski (D)
zimny prysznic

Teologia. Kuratela (D)
Żona Villona

Szach i mat (D)
Dawid Jarosz

Kuter od siedmiu boleści (D)
ula figure

nie skacz (D)
struggle within

Rocznik (D)
Krzysztof Kleszcz

Czekając (D)
Dawid Jarosz

Boris Karloff i lepki zapach żeń-szenia (D)
ewfewfwef frfwerfwe

Metafizyka (D)
zimny prysznic

Nieztsche na spacerze z psem (D)
Artur Pałyga

marzec. ona (D)
--- ------------ ---------- ---- -------------------- --------

wampir 2006 (D)
albi tutaj

Weź czerwoną pigułkę (D)
Monika Kowalczyk

Prędkość początkowa (D)
Monika Kowalczyk

Pizza [NZ] (D)
Marek Sikorski

Mezzo piano (D)
Malvina Maal

*** (Jestem martwa, mamo) (D)
Ela Burska

* * * ( replay ) (D)
malcik -

Daremne żale (D)
Żona Villona

październik 94 (D)
jula ko

Zaciętość (D)
Artur Pałyga

codzienność zamyka się w słojach, jak drzewa (D)
pierwiosnek z czech

Siedmiu Samurajów (D)
kuba przybyloveski

sens, skrócony. (D)
Paulina Korzeniewska

proces (adaś stoi przed wyborem) (D)
pierwiosnek z czech