WIERSZE I FORUM



Wypisy z esejów Wirpszy (Witold Wirpsza, "Gra znaczeń. Przerób") (F)
Jakub Winiarski

Maciej Melecki odpowiada (F)
Maciej Melecki

skarbonka (D)
Ryszard Kaczmarek

pod koniec zimy dochodzi się do filtra (pierwszy papieros) (D)
kastor ...

paroksyzmy wyboru - definicja intuicyjna (D)
peron drugi

grzechotka grzechotka (D)
Ryszard Kaczmarek

"śmierć zadana do domu" (D)
kastor ...

Wróbel (proza poetycka) (D)
Ignac Inniewicz

Park (D)
Ignac Inniewicz

* * * (D)
Marek Sikorski

Porno Nirvana (I) (D)
Grzegorz Grzybek

definicja intuicyjna sylogizmu (D)
peron drugi

Szkic do "Tematu" (D)
ftnsdh76aa9 dnh6sa789

Zapiski z zielonej butelki (D)
Andegawenia des Prowincja

* * * [NZ] (D)
Marek Sikorski

rukola, rukola [NZ] (D)
zielony atlantyk

LODOWA PANI (D)
1234 1234

Luli na Walentynki (D)
Andegawenia des Prowincja

jackety i skrzydła (D)
zielony atlantyk

GDAŃSK/SĄD OSTATECZNY (D)
1234 1234

docieranie, zostawanie (D)
--- ------------ ---------- ---- -------------------- --------

sen zimowy (D)
--- ------------ ---------- ---- -------------------- --------