WIERSZE I FORUM



goście goście (F)
intoxi intoxi

Krzysztof Siwczyk odpowiada (F)
Krzysztof Siwczyk

Geometria (D)
Ewa ewa

Miejscy partyzanci (D)
maciej raś

- (D)
SŁŃ PSZTRMF

przedział (wersja poprawiona) (D)
mariusz partyka

rewizyta 8 (D)
niemo niemo

Z przeciwległego okna (D)
Tomasz A. Pietrzak

HOBBIT (D)
1234 1234

Gubię się w metaforach (D)
zimny prysznic

pętla (D)
--- ------------ ---------- ---- -------------------- --------

W ciemno (D)
julka szychowiak

Wakacje (D)
Norman Bates

William Burroughs kupuje heroinę w barze na Time Square (D)
Ziggy Stardust

zdania rozwijane (D)
*@* $$$

Lament (D)
Tomasz Gromadka

W wichurze     (wersja druga  Nocy) (D)
Andegawenia des Prowincja

tam, gdzie ziemia staje się niebem (D)
pierwiosnek z czech

Refleksy (D)
malcik -

Bruksela, Musee de Royal des Beaux-Arts. Zwiedzająca budzi Marata. (D)
Zocha Bałdyga

"Spirituals" (D)
High Heels

Smutek (D)
Ako Ros

GONZO (ver. 2) (D)
Konrad Ciok

SOBIESKIE (D)
Mir Mar

idę iść (D)
Gil Gilling

Blask (D)
Ela Burska

oczyszczenie (popr) (D)
Zamilkł Zamek

poza zasięgiem (wersja ostateczna) (D)
Kamil Zając

ciało i ja (D)
Kamil Zając