WIERSZE I FORUM



Joanna Wajs odpowiada (F)
Joanna Wajs

ja, Dejanira (D)
Elżbieta Lipińska (Holy Golightly)

kapuściany kodeks (D)
Błażej Boguszewski

Zielona fala* (D)
Mariusz Polakowski

owieczki (D)
Błażej Boguszewski

Plac zabaw (D)
niemo niemo

OSTATNIA (D)
1234 1234

GDYBYŚMY PISALI TAKIE WIERSZE (poprawione) (D)
Konrad Ciok

święto zmarzłych (D)
hans appelqvist

Sonet-Debet (D)
prof. Monika

Sonet-Romet (D)
prof. Monika

immortal kombinat (D)
(vel Renia T.)

z powrotem i tam (D)
niemo niemo

Widok z okna. (D)
!%! !X#

nigdy nie spałem (D)
!%! !X#

KATARZYNA OPOWIADA SEN O RUT. (motyw z chagalla - szkic) (D)
Radosław herbu Pietrucha

zawieszona modlitwa (D)
rybi puzon

3 wiersze dla Jacquesa Derridy (D)
moris merlo-ponti

bez tytułu [CM] (D)
tABU <.?.>

IDIOCI Z ZAMKU HARTHEIM WYWŁOUJĄ ZEITGEISTA (D)
Radosław herbu Pietrucha

niedoczas (zburz zgnieć) (D)
Wiesław Gołaszewski

WIERSZ DLA JUSTYNY (ver. 2.0) (D)
Konrad Ciok

ŻYCIE JAKO NIEPOWTARZALNA OKAZJA (D)
mirka szychowiak

zawsze bywałem krotochwilny (D)
hans appelqvist

*** (Przez gęste zasieki przebiega zdyszane) (D)
Ela Burska

CZARNE I CZERWONE, TROCHĘ BIAŁYCH KROPEK (D)
marcin perkowski

wędrując (D)
Elżbieta Lipińska (Holy Golightly)

zamknięty, tajemniczy umysł kobiety i co z tego wynika (D)
Kamil Szewczyk

biała niedziela (D)
Wiesław Gołaszewski

14 LISTOPADA, POGRZEB (D)
marcin perkowski

czasami wolałbym pisać o zmyślonych historiach (D)
Kamil Szewczyk

Skopje: cicho (wersja poprawiona) (D)
Ela Burska