WIERSZE I FORUM



Starcy w natarciu, czyli "Rebelia" (F)
dawno temu

"Tekstylia bis" wg Dariusza Nowackiego: Tylko literatury żal (F)
Rafał Czekański

Dariusz Nowacki odpowiada (F)
Dariusz Nowacki

Pierwszy upadek pod krzyżem (proza) (D)
nana nana

Wskazówki dla tonącego (fragment) (D)
Tomek Szewczyk

Aleksander von Kler (D)
Marcin Bałczewski

wojaże, czyli trzy drogi prowadzące ku szczęściu i śmierci (fragment) (D)
w słońcu pitbulla

takie tam i inne (D)
Windom Earle

Krzyś fragment drugi (D)
Weronika Wilk

Kair, druga w nocy (2) (D)
mariusz partyka

Kair, druga w nocy (1) (D)
mariusz partyka

osuliwan story (2) (D)
ronnie o'sullivan

osuliwan story  (1) (D)
ronnie o'sullivan

Homage dla 3 nazwisk (D)
moris merlo-ponti

Mówi się (D)
jedna druga

Żeby usłyszeć szkło, trzeba uderzeń (D)
jedna druga

okno (D)
brat bluźniak

MAJTKI (2M) (D)
Mir Mar