WIERSZE I FORUM



Marzanna Bogumiła Kielar odpowiada (F)
Marzanna Kielar

nie gasi się pożarów wczesnym popołudniem (D)
em. gie.

rozmowy przez ścianę (D)
fon Juel

Zacieniona Ogrodowa i co dalej (D)
pamiętam_jeszcze Kraków

odpust (D)
Krzysztof Kleszcz

Psalm odmrożonego (D)
Agapit Nacz

[ rosną we mnie oddechy ] (D)
dogs have owners... cats have staff

To nie prawda, że są miejsca, gdzie przychodzą umierać zwierzęta (D)
ale bujda

W Czasy  /// wersja czas ochłonna - poprawiona \\ (D)
Kurtz ***

Czasem rozebrana (D)
Supay ...

/ten, koniec jeszcze nie nadszedł/ (D)
(nie) dzielny

*** (Późny wrzesień - wariacja) (D)
Ela Burska

Story (D)
Philip Sconopee

światło: false (D)
Konrad Ciok

KARTKA Z MEHLSACK (D)
Radosław herbu Pietrucha

Czas jest brudnym oknem (D)
marcin perkowski

Koniec w pamiętnikach (D)
Jakub Ostrzynoża

Drugi wiersz o dupie (D)
Mała Teggie

NOVE MIEJSCA (2.0) (D)
ula figure

nieletnia rzecz (D)
Maria Swatek

W tym państwie nie ma środka+[MP3] (D)
mirka szychowiak

najmniejszy koniec świata (D)
girl'n ' gun

obserwacje (D)
Michał Nowak

Dyskurs hedonisty z intelektualistą czyli świat wg Michalskiego (D)
na głowie kwietny ma wianek

bez (D)
... sen

Dobrze że nie znała tego numeru (po kolejnych poprawkach) (D)
Grzegorz Winkel (jamc)

Pa ram pam pam pam (D)
karolina |||

Radio Piotrowice (D)
Marek Pałach-Rydzy

festyn na wskroś prowincjonalny (D)
Eve Carmal

"Zakochany" (D)
tABU <.?.>

Dryf (D)
calvaron ...

menu (D)
julka szychowiak

A.Ostermaier: "rilke for real" (tłum.) (D)
Mała Teggie

*** (D)
Anna Rice

list do Najot z terenu imprezy masowej (D)
">_}}}}.... ...

zaszłego tygodnia horoskop (D)
andriej kowaliow

Kabareciarz (D)
Paulina Korzeniewska

Epilog (D)
Jigsaw Muzak

W OGRODACH  (WERSJA OSTATECZNA) (D)
Marek Kierus

Rynek (D)
nana nana

PRZYPŁYW (akrostych) (D)
2000 Watts

list chariel do piosenki o ślepcach (D)
...,...,... ...

Dane orientacyjne (D)
Szwedzki Kucharz

zmagam się (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz

chłopcy (D)
zzzr zzzr

sklecony i bezpański (D)
Zamilkł Zamek

Biel (D)
Anna A. Tomaszewska

Stos (D)
Patrycja Kaleta

2 (D)
Santiago Solari

wiersz bez odbiorcy (D)
gruba świnia

e-rotycznie.cykl (D)
Aneta Kamińska