WIERSZE I FORUM



Klara Nowakowska odpowiada (F)
Klara Nowakowska

Marlenie (D)
Dada Pol

teraz (D)
Pragma Inline

A GDYBY TO BYŁ SEN, CZY ZADOMOWIŁBYŚ SIĘ WE MNIE?/wersja 1.2/ (D)
2000 Watts

tak... (D)
Wiesław Gołaszewski

czy chciałabyś ze mną chodzić? (D)
*@* $$$

Kobieta ze stróżówki przeczekuje opóźnienie pociągu (D)
Leszek Juszczak

Zapiski styczniowe (D)
Jakub Ostrzynoża

zwężanie (D)
fon Juel

I czemu one w górze, te nasze ręce?+[MP3] (D)
mirka szychowiak

o świcie słowa chaotycznie (D)
em. gie.

tędy (D)
Krzysztof Kleszcz

Szybki koniec lata (D)
ale bujda

Rubrykę "hobby" poszerzyć i maczkiem zasiać po brzegi (D)
Mariusz Polakowski

* * *   (Pindar) (D)
Bogumiła Jędza

w kolory (D)
">_}}}}.... ...

czasami wolałbym pisać o zmyślonych historiach (D)
Kamil Szewczyk

Kabareciarz (D)
Paulina Korzeniewska

jak nasze koty (D)
mirka szychowiak

*** (D)
Philip Sconopee

tytuł w tle (D)
Windom Earle

Zdążyć przed panem blogiem (D)
Marek Pałach-Rydzy

mono (D)
there's a light that never goes out

czasami ktoś tutaj puka (D)
gruba świnia

Papież (D)
Marek Aureliusz Maruszeczko

Cover story (D)
Santiago Solari