WIERSZE I FORUM



Piotr Bratkowski odpowiada (F)
Piotr Bratkowski

Pytania do Piotra Bratkowskiego (F)
Administrator Admiński

ustalmy datę (D)
Magdalena Paśnikowska

własnych żalów i skrętów kiszkami, w które nie wierzę. (D)
___ vice

bez tytułu (D)
unknown soldier

mono (D)
there's a light that never goes out

był taki kawał. były schody, niskie poręcze i winda. i nie mogło nie być alkoholu. (D)
___ vice

Pasjans (D)
. .

Pierwszego dnia odnalazła wycięty w ciszy oddech (poprawione) (D)
mirka szychowiak

to jest projekt tylko do wewnętrznego odczytu (D)
julka szychowiak

electro pop (D)
there's a light that never goes out

przed- po: metamorfozy (D)
girl'n ' gun

apeiron (D)
Dominik Bielicki

03:00 (D)
unknown soldier

WINOBRANIE (D)
marek niemiec

Oceanarium (D)
ja albo on cholera wie

elementy miłości: higiena intymna (D)
marcysia marcysiowa

dalszy plan (D)
Jigsaw Muzak

szkolna wycieczka do ziemi zakazanej (D)
marek niemiec

Kilka impresji z górnej Mongolii (D)
ja albo on cholera wie

cholernie gorzki wiersz o miłości (D)
Kamil Szewczyk

Rów (D)
. .

modele kuliste (D)
marcysia marcysiowa

discman (D)
--- ---

silna i wściekła (D)
julka szychowiak

bezosobowo (D)
kuba przybyloveski

lubię z tobą uśpionym wyprawiać takie performanse (wersja poprawiona) (D)
mirka szychowiak

mapa skierniewic. the end. (D)
Konrad Ciok

mapa skierniewic. ciąg dalszy. (D)
Konrad Ciok

automat (D)
Magdalena Paśnikowska II

jezioro. świt. (wersja odsyreniona) (D)
2000 Watts

bezan (D)
kuba przybyloveski

Skopje: cicho (wersja poprawiona) (D)
Ela Burska

ameryka (D)
--- ---

najprawdziwsza miłość (D)
Kamil Szewczyk

Nie pytam po co skoro wcale (D)
Ela Burska

Wota (D)
Zuza Nicpolska

Nie wyrzucam zwiędłych kwiatów (D)
Zuza Nicpolska

Tu kończy się... (wersja poprawiona) (D)
2000 Watts

Obraz Correggio... (D)
Jigsaw Muzak