WIERSZE I FORUM



VI ANONIMOWY KONKURS POETYCKI (F)
Paweł Lekszycki

PROJEKT LITERACKO-MUZYCZNY: BRZOSKA & MOSQUITO (F)
Paweł Lekszycki

Przegląd prasy - grudzień 2006 (F)
Jakub Winiarski

Errata do PostScriptów (F)
Paweł Lekszycki

Magazyn Literacki "Kursywa" prezentuje numer krytyczny: "od plemnika do krytyka" (F)
Paweł Lekszycki

Noc Poetów - 4 grudnia - Cafe Kulturalna - Darek Pado - Jaś Kapela - różowe pantery (F)
Beata Gula

Magazyn Literacki "Kursywa" nr 3 (10) / 2005, Hanysówka Chadziejówka (F)
Paweł Lekszycki

III Anonimowy Konkurs Poetycki (F)
Paweł Lekszycki

Promocja śląskiej "Kursywy"!!! (F)
albert baka

Demontaż jasnych rekwizytów (Paweł Kozioł, "Wpław") (impresja na motywach) (F)
Jakub Winiarski

chcę się podzielić 6 (F)
adam pluszka

III Ogólnopolski "Anonimowy" Konkurs Poetycki (F)
Paweł Lekszycki

Lekszycki i "Lekszycki" (Paweł Lekszycki, "Pozwólcie dzieciom przychodzić do mnie") (F)
Jakub Winiarski

Mało a dobre (Wojciech Brzoska, "Pograbki") (F)
Jakub Winiarski

MOPT z Dąbrowy Górniczej  prezentuje i zaprasza (F)
Administrator Admiński

Smutne i mądre (Cezary K. Kęder, "Najnowszy model") (F)
Jakub Winiarski

Paweł Lekszycki odpowiada (F)
Paweł Lekszycki

Wątek z wierszami Pawła Lekszyckiego w którym zadajemy autorowi niewygodne pytania ! (F)
Administrator Admiński

"Szalik zasuszonych liści" (D)
Grafoman Skorup

ktoś zjadł mojego lizaka (D)
jaś kapela

AKT (D)
1234 1234

z meczu wygranego znaczoną królówką (D)
agata hanych

ślady (D)
(shipwreck) Frachtowiec "Solanka"

albumy zawsze stoją na parapecie (D)
makOwiec .

Dla Poety (D)
Córka Franczeski

Kątem (D)
Lena Kirsteva

pierwszy wyrzut Pana Git (D)
degryz degryz

pełnia (D)
gruba świnia

Dziwka (D)
jaś kapela

"Papa Haydn w opałach, czyli kobiet światem władanie" (D)
Fantasmagoria Ifnreyzd

pętla Zawadzkiego (D)
Dawid Kluz

amatorka kwaśnych jabłek (D)
... sen

Korytarz (D)
Anna A. Tomaszewska

KIEDY? (D)
julka szychowiak

jak dobrze się ucieszyć nocą że jeszcze się żyje. (D)
mirka szychowiak

smutek to tylko chmura (D)
joanna obuchowicz

love rules. berlin 2003 (D)
there's a light that never goes out

gabinet woskowych luster (D)
agata hanych

Wisłoczysko Wisłoczysko - wersja próbna (D)
pamiętam_jeszcze Kraków

wiesz że wiem (D)
julka szychowiak

zero stopni (D)
gruba świnia

Z serii instruktażowych wierszy śląskich - Myślenice - wiec jestem ! (D)
Kołderman ***

Cała prawda (D)
Justyssa vel Justa

SPADEK (D)
marek niemiec

NIEZNANY (D)
Santiago Solari

woda w jeziorach wciąż ciepła (D)
Reynevan von Bielau

Tender (D)
Kasia Chmielewska

Tu kończy się... (wersja poprawiona) (D)
2000 Watts

ścinki (D)
darek rrr

Nie lubię śledzi (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz

WALENTYNKA (D)
Tomek Grobelski