WIERSZE I FORUM



Marcin Świetlicki mówi do Państwa (F)
Marcin Świetlicki

W ogrodzie buraków (D)
Marcin Bałczewski

rozŚwietlany (D)
Krzysztof Kleszcz

moje miasto (dla piotra err) (D)
(nie) dzielny

Dobrze (D)
Lena Kirsteva

NARODZINY NOWEJ TRADYCJI (D)
Mir Mar

żaden trup żaden grób żaden trzask. czy któryś z was by tak. a ja tak. (D)
mirka szychowiak

poemat testowy (D)
Marek Ornichtt

o tym co za rogiem w afekcie nadużycia (D)
Dawid Kluz

W pośpiechu chmur (D)
Tomasz Kozłowski

prosta (D)
joanna obuchowicz

List w próżnię (D)
andrzey PoKielichu

***(J-UTRO) (D)
karolina |||

wszystkie wiersze świata. (D)
piszczący muchomor

WYJAZD (D)
Jakub Piechota

Staw Kilku Śrubek (D)
degryz degryz

law.endowe (D)
Rachela Broll

MITOLOGIA AGATY (D)
Cara Marta

kompromis w oprawie (D)
... sen

Disco (D)
nie tu to gdzie

W łagodnej tonacji (D)
oj - szprotka

przemiana pokoleń (D)
nie tak

Historia statystyczna (D)
niema mnie

Prześwietlone (D)
Zepsuty Budzik

rysa (D)
trrrr trrrr

agresja15 D.O.M. (D)
Burczy Mucha

wstawki dwujęzyczne (D)
Aless Cichosza

gry wojenne (D)
m&m ---

ROSA (D)
szeptusia ...

panaceum (D)
seahorse ___

w altanie (sonet) (D)
Tomek Piasecki

* * * (D)
wuj Tarabuk

"pedagogika dziecięca Dęblina (airshow)" (D)
Maria Swatek

nocne markowanie (D)
Skojarzone Oko

Znaki. Znaki (D)
Santiago Solari

Szare bery (D)
gomorrha ________

PRZEŁĘCZ (D)
Sharn Qa'

Tender (D)
Kasia Chmielewska

Reynevan spotyka Cahira i razem idą zabić smoka (D)
Reynevan von Bielau

Dobra nocka (D)
Zamilkł Zamek

*** (kawiarenka internetowa i ani jednego skreślenia) (D)
Konrad Ciok

wiersz bez odbiorcy (D)
gruba świnia

(***)bilon (D)
marcin perkowski

bez tytułu (D)
Szymon Piłkowski

Tu kończy się... (wersja poprawiona) (D)
2000 Watts

Wiersz trendy pod trendy (D)
Anna A. Tomaszewska

robaki (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz

HURT (D)
Łukasz Bagiński

BÓL  WERSOWANIE  (BEZCELOWE Z CELI WOŁANIE) (D)
Joanna Mueller