WIERSZE I FORUM



Krytyka (F)
Jas Ktos

Słynne i świetne - wieczór Mariusza Grzebalskiego (F)
Administrator Admiński

Odpowiedzi Mariusza Grzebalskiego (F)
Mariusz Grzebalski

naukowiec (D)
Krzysztof stab

regaty (D)
Gerda Kajowska

bezpretensjonalny szybki numerek (perwerotyk?) (D)
Marek Pawłowski

*** (D)
Szwedzki Kucharz

urodzilo sie, niech śmierdzi.... (D)
Pepe Wadi

czas pytań (D)
willow Willow

impoetencja (D)
piszący barytonem

bez tytułu (D)
agat roztargniony

Mylna interpretacja (D)
Tomasz Kozłowski

* (D)
Dońa Kamella

koń czyli kac* (D)
Weronika Wilk

jak go zjadłam (D)
Brzanka ____>)))">

Rozmowa (net)liryczna (D)
Anna A. Tomaszewska

po to są (D)
mirka szychowiak

Różowy wiersz (D)
Reynevan von Bielau

bez tytułu (D)
Tomek Kasztelan

fatamoragana (D)
leonard leniuh

możesz spać wszędzie byleby na łóżku i w nocy (D)
___ vice

joe (D)
hermes trismegistos

Jutro komentuje Mariusz Grzebalski (F)
Justyna Radczyńska

Do Mani (D)
nie tak

lo (D)
vice. versa.

ani słowa o żydach (D)
agata hanych

ostrożnie (D)
trrrr trrrr

dyslektyk (D)
Krzysztof stab

z pamiętnika janka muzykanta (D)
marek niemiec

samokrytyka (D)
papkin ,,,

Fikam (D)
Maciey Gnyszka

MAŁYSZ (D)
Ferdynand Głodzik

pokrowiec (D)
Niejaki Święty

węglowy port (D)
lejb witoszyn

*    *    * (D)
teraz już nie

zbawienie (D)
gruba świnia

panta rhei (D)
teraz już nie

ukradkiem (D)
Dońa Kamella

Trzepak (D)
(shipwreck) Frachtowiec "Solanka"

światło (D)
Yasi Naygebauer

przypomnienie o wrażliwości (D)
___ vice

biomet (D)
nie tak

drzewny port (D)
lejb witoszyn

zWYMYŚLAJ sny (D)
Marek Pawłowski

Lo. (D)
vice. versa.

radość (D)
papkin ,,,

pustelnik (D)
Gerda Kajowska