WIERSZE I FORUM



Odpowiadam (F)
Darek Foks

Trudne pytania do Darka Foksa (F)
Administrator Admiński

SPADEK (D)
marek niemiec

OCR (wersja ostateczna) (D)
zzzr zzzr

Ostatni z cichych (wersja ostateczna) (D)
zzzr zzzr

nie da się także rozgrzeszyć generatora (D)
Buzz 3001

Bozia 2 (D)
piotru¶ err

BILANS (D)
Małgorzata Michalska

SET (D)
Tomek Grobelski

spermologos  (gry językowe II) (D)
viator ***

***(zagrzebany w meblach)new (D)
Emil Pokropek

lęki (D)
Emil Pokropek

bez zwłoki (D)
Iberis umbellata

w taki dzień albo w niedzielę. wszystko gra (D)
Sławek Kilkowski

królestwo (D)
Iberis umbellata

"pedagogika dziecięca Dęblina (airshow)" (D)
Maria Swatek

NIEZNANY (D)
Santiago Solari

cztery poprawione do komentarza (D)
Pawel Koziol

kurcwelle (D)
Buzz 3001

Pago de los Arroyos (D)
Sławek Kilkowski

nie piszę że kocham (poprawka) (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz

Moja rzeczywisto¶ć (D)
Beatriche _*_

W barze (D)
Anna A. Tomaszewska

rdzawy. nie tylko. rubens. (D)
Konrad Ciok

izirajder (D)
joanna obuchowicz

Wiersz fatyczny (D)
mi¶ mi¶

44 Stara Wenus (D)
Maria Swatek

wolę sumo (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz

Zielna (D)
Władysław Ry¶

rozmowa wrzucona w siebie. rewanż za wspomnienie z pojutrza. (D)
makOwiec .

Wojno, wojno (D)
St. N...

Ciężka woda wszystko wie (D)
ja¶ kapela

woda w jeziorach wci±ż ciepła (D)
Reynevan von Bielau

*** (Jak dot±d udawało nam się...) (D)
Szymon Piłkowski

PRZEŁĘCZ (D)
Sharn Qa'

Trzy krótkie wiersze (D)
Santiago Solari

Tender (D)
Kasia Chmielewska

wspomnienia z pojutrza (D)
makOwiec .

Love and language (D)
niema mnie

SEN (D)
Beatriche _*_

E-mail do Pana Cogito (D)
niema mnie

zróbmy to w lipcu (D)
... sen

przesłuchanie (D)
gruba ¶winia

To nie był Pogrzeb. To Rozgrzeb. (D)
marcysia marcysiowa

*** (kawiarenka internetowa i ani jednego skre¶lenia) (D)
Konrad Ciok

powiastka 3 (D)
mi¶ mi¶

bez tytułu (D)
kuba przybyloveski

niepodzielna (D)
viator ***

cykl kobiecy 4. (D)
berenika osińska

Koszmar Lalki Palmer (D)
marcysia marcysiowa

cykl kobiecy. 3 (D)
berenika osińska

wiersz bez odbiorcy (D)
gruba ¶winia

bez tytułu (D)
Szymon Piłkowski

Na stole (D)
Anna A. Tomaszewska

(***)z ch.... (D)
marcin perkowski

ZAWIESZENIE (D)
2000 Watts