WIERSZE I FORUM



nie wmówić (D)
Pawel Koziol

Andrzej Zieniewicz odpowiada (F)
Andrzej Zieniewicz

Pokusa (D)
Olaf Ujejski

bez tytułu (D)
Szymon Piłkowski

bez tytułu (D)
Szymon Piłkowski

Oferta pracy dla niezamożnych poetów. Także uznanych. (D)
Skabiczewski Panajew

Tu kończy się... (wersja poprawiona) (D)
2000 Watts

że (D)
kciem nieobecny

O imprezie co to  jej w końcu nie było i o 44 pierogach (które były, ale zepsute) (D)
St. N...

ponieważ ty też bywasz inny. (D)
Aless Cichosza

Wszystko chuj (D)
andrzey PoKielichu

WIERSZE DWA (D)
Tomek Grobelski

Constans (D)
I.A. Con

haiku (D)
Anna A. Tomaszewska

W OKOPACH (D)
Grzegorz Wysocki

Rodzina Sternoptychidae (D)
trrrr trrrr

Nad Narwią. Wypaczenie (D)
trrrr trrrr

porywaczom losów zielonych (D)
joanna obuchowicz

metronom (D)
Magdalena Paśnikowska

1 dzień (D)
Skabiczewski Panajew

moje mer ce de sy (D)
makOwiec .

Metafizyczne wymiociny (D)
St. N...

Tak, żeby usłyszeć. (D)
Zośka Sadystka.

Błękitny dylemat (D)
T... Urbowicz

Ciastko moje (D)
andrzey PoKielichu

sznurowadła (D)
kciem nieobecny

przed zasłoną. jeszcze stoją w pokłonach. (D)
Zamilkł Zamek

LEPIEJE - ciąg dalszy -częśc 2 (D)
Krzysztof Kleszcz

list do agnieszki. fragment drugi (D)
zzzr zzzr

kolia z chwil niebieskich (D)
joanna obuchowicz

rzeka moebiusa (D)
Vileylah ;-)

robaki (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz

koniec świata 7.1 (D)
jaś kapela

Co na pewno dostajemy gratis (D)
Tomek Szewczyk

37. (D)
Aless Cichosza

Z miasta (D)
Maksymilian Lanski

czterech czeskich poetów (D)
pij mleko

*  *  * (D)
agresor ???

spotkanie z poezją (D)
kuba przybyloveski

się spóźnia (D)
nie ma mnie

(***)z ch.... (D)
marcin perkowski

Sobotnie przedpołudnie (D)
Krzysztof Kleszcz

W związku z trudną sytuacją Gminnej Biblioteki Publicznej w Czernichowie (D)
Nestow Sakaczbia

widoczki (D)
Magdalena Paśnikowska

pantum (D)
Santiago Solari

ZAWIESZENIE (D)
2000 Watts

Jak biały robak... (D)
I.A. Con

Bez tytułu 12* (D)
Wojtek Szymański

- ranne - (D)
Zośka Sadystka.

różnokolorowoc... (D)
Paulina Wiewióro

wielu słyszało upojenie, ale czy ktoś zna r. goodwina (D)
Pragma Inline

e-rotycznie.cykl (D)
Aneta Kamińska

(***)zlewII (D)
marcin perkowski

bunt (D)
wilczysko ___

ze świata do ciebie (D)
kuba przybyloveski

1 Z 10 (D)
Santiago Solari