WIERSZE I FORUM



Odpowiadam (F)
Maria Cyranowicz

Beaty fikcja  lub widzenie z dachu - dwa religijne (D)
Patryk Palubicz

w stronę swanna (D)
Pragma Inline

gra ciałem (D)
Pragma Inline

*** (D)
demoniczna hela

światłowgląd (D)
. Usz

Z miejsc do których zmierzam (D)
Tomasz Kozłowski

idę II (D)
Aneta Potasiak

bez tytułu (D)
Ida ***

LIRYK 0,54 (D)
marcus casaar

*** (D)
... ...

O gustach się nie dyskutuje (D)
jaś kapela

BRRR BRRR (D)
aaa aaapsik

RAJ (D)
aaa aaapsik

kruczoczarni (D)
eleonora von graff

Pod łopianem ciemno (D)
oj - szprotka

wiadomość (D)
eleonora von graff

SŁOWNIK BEZ WYRAZU (D)
Mir Mar

(***)maj miesiącem wierszy bez tytułu (D)
marcin perkowski

trzy paski sentymentalne (D)
St. N...

Ognisko (D)
żelazko udarowe - Jerzy (Dusk)

dzień (D)
Iwcia -----------------------------

INICJACJA (D)
Łukasz Bagiński

Robinson szwedzki (D)
jaś kapela

bez tytułu (D)
Julia Anna

Noc (D)
Tomasz Zaprat

... (smrótno) (D)
Nestow Sakaczbia

O zimie inaczej. (D)
Marcin Y Gałę"tz"ki

"Ciał związek, dusz rozdżwięk" (D)
elmo żbżdż

Bez puenty (D)
Tomasz Kozłowski

*** (D)
Kajka Kisiel

bez tytułu (D)
Acer Sacchar

*** (bez idei wolności nie ma wolności) (D)
michał (inv) jankowski

sznurowadła (D)
kciem nieobecny

Ożywione pisuary Duchampa (D)
Marcin Y Gałę"tz"ki

*** (D)
Gdzieś pomiędzy wierszami

Chaszcze (D)
Natalia Stankiewicz

ŻYLETKI (D)
Pawel Koziol

* * * (wchłonęła zostawiając) (D)
2000 Watts

Szósta (D)
oj - szprotka

choroba brudnych rąk (D)
mvs ___

*  *  * (D)
agresor ???

*   *   * (D)
Justyssa vel Justa

kolia z chwil niebieskich (D)
joanna obuchowicz

* * *(tu kończy się) (D)
2000 Watts

37. (D)
Aless Cichosza

czterech czeskich poetów (D)
pij mleko

znaczki (D)
Maria Swatek

Siewca (D)
Michał Czapiński

Dekadentyzm (D)
Michał Czapiński

spektakularny sukces eksterioryzacji (D)
joanna obuchowicz

Papierowy (D)
obserwiu oceni

poeci (D)
Ania Borkowska

przebacz (D)
Ania Borkowska

Świetliki (D)
Władysław Ryś

Laboratorium (D)
Justyssa vel Justa

jam nik(t) (do dna) (D)
Władysław Ryś

*** (D)
Esther Kaliszka

pamięć (D)
Esther Kaliszka

Dochodzenie (D)
Władysław Ryś

e-rotycznie.cykl (D)
Aneta Kamińska

Ośmiornica (D)
Władysław Ryś