WIERSZE I FORUM



"Cokolwiek się zdarzy kocham cię" - spektakl Wojcieszka w TR - zapraszam (F)
Marcin Cecko

Spotkania Uli VI, VII, VIII (F)
ula figure

pytanie (F)
Marcin Cecko

Franke papillon w szalecie (D)
atma ___

soundtrack (D)
gruba świnia

kolorowy świat (D)
Mariola Eklińska

książe (D)
jaś kapela

wiadomo przecież, że wciąż zdążamy równią pochyłą ku wzruszeniu (D)
mania cykliczna

manifest(mp3) (D)
jaś kapela

bez tytułu (D)
pamiętam_jeszcze Kraków

Podroby (D)
Pan Blóm

Lista bezwzględnie bezwzględnych pytań do Marcina CECKO !!!! (F)
m&m ---

SYMBOLE NA STOLE (D)
Atanazy Brzdącki

Wyrwane z kontekstu (D)
czarodziejka Sulamith

co za widok (D)
m&m ---

Czekanie na Godota 2 (D)
Monika Graś-Mitas

komentarz klimatyczny do napisania wg autora apokalipsy jutro (ver. 3) (D)
Zamilkł Zamek

yin & yang kopciuszka (D)
Włodzimierz Holsztyński

Żywy odbiór (D)
robot w proszku

(***)ałt of spejs - spacja iz in da hałs (D)
marcin perkowski

bez tytułu (D)
Gordon Shamway

ze studiów (D)
Krzysztof Kleszcz

- zechciało mi się z księżycem pogadać. - (D)
Zośka Sadystka.

jakby jajeczniej - odkurny protest. (D)
makOwiec .

tracheo zakochuje się w zaurze (D)
gomorrha ________

współczesny poeta? (D)
___ vice

elegia na zmartwychwstanie (D)
Zamilkł Zamek

sezonowo (D)
Gil Gilling

PRZEBUDZENI ŻYWI I MARTWI (D)
Łukasz Bagiński

jadźka, ty se trwałą strzel (D)
Jadwiga Kraska

Fikcja (D)
Tomasz Kozłowski

po dwudziestym piątym roku życia (D)
makOwiec .

list rozbitka (D)
Radek Dudzic

DOPEŁNIENIE (D)
2000 Watts

rozważania bez świadków (D)
Justyssa vel Justa

*** (D)
nie ma mnie

OKNA (D)
wuj Tarabuk

NARRENSCHIFF CZYLI MUZA ZAUMNA (D)
Joanna Mueller

arteria (D)
Pawel Koziol