F O R U M
Dodaj temat


Poezja na sprzedaż
*@* $$$

Czy to Was Państwa nie pżeraża (przerarza)?
*@* $$$

Można się zgodzić lub nie
*@* $$$

Czy wyrażenie "pedał" Cię obraża?
*@* $$$

Okrzyk
*@* $$$

MPdG
*@* $$$

VIII Ogólnopolski Konkurs Poetycki im. Włodzimierza Pietrzaka
*@* $$$

Przepowiednia
*@* $$$

Nocnik
*@* $$$

Przepraszam,
*@* $$$

Spotkanie z Baczem
*@* $$$

Polecam Państwu
*@* $$$

Wiersze Kamila Zająca w Biurze Literackim
*@* $$$

Wieczór autorski Michała Nieciepłego
*@* $$$

Zapytanie, prośba.
*@* $$$

ZDERZENIA DZIAŁAŃ WRAŻLIWYCH
*@* $$$

In glisz
*@* $$$

Ryba wyjeżdża się zniewolniczyć.
*@* $$$

Mail Marcina Zegadło
*@* $$$

Obraz na wysepkę
*@* $$$

Machej w Mikołowie
*@* $$$

0v0: współpraca
*@* $$$