W I E R S Z E
Dodaj tekst


Janusz Korwin-Mikke
*@* $$$

%^&
*@* $$$

Ą metafizyczne
*@* $$$

Wspiąłem się na szczyt, by zobaczyć kto dzwoni.
*@* $$$

pa na to
*@* $$$

Islandia,
*@* $$$

Holywood
*@* $$$

Total brutal
*@* $$$

Rano
*@* $$$

Przyśpiewka myśliwego
*@* $$$

wąs leonidasa
*@* $$$

Boskie Ździwienie nad Okiem Adama (ekfraza totalna)
*@* $$$

Bieganie na golasa po pijaku
*@* $$$

***
*@* $$$

Powietrze wisi
*@* $$$

"Człowiek na oriencie
*@* $$$

Akwen wen
*@* $$$

Hiszpania
*@* $$$

U kresu podróży
*@* $$$

Mateusz zapomniał słowa
*@* $$$

Hobby
*@* $$$

Clue
*@* $$$

Pocałunek z wnętrza znicza
*@* $$$

Gra
*@* $$$

pasterze czasu (feat. pasterze baranów "nigdy nie zrozumiem, że coś istnieje od zawsze")
*@* $$$

OK
*@* $$$

ostatni skutek
*@* $$$

Wiersz na czas kryzysu
*@* $$$

Jednostych
*@* $$$

Tory
*@* $$$

Hangar
*@* $$$

Paralotnik
*@* $$$

murzyn kurzym
*@* $$$

bez tytułu
*@* $$$

nie chciałem
*@* $$$

Ma na imię Mietek:
*@* $$$

Wiersze z lat 2001-2002
*@* $$$

Autor
*@* $$$

Był dobry balet.
*@* $$$

Niemcy (1)
*@* $$$

Człoborg
*@* $$$

Wstęp do koszmaru
*@* $$$

Czarne dziury
*@* $$$

***(mam chlebaczek i patrzę)
*@* $$$

Love Parade
*@* $$$

Jebać sędziego
*@* $$$

Pierś o roladzie
*@* $$$

Mniam, mniam, śniadanko
*@* $$$

pierdolę
*@* $$$

kosmos i życie
*@* $$$

Dyptyk niedokładny (a'la limeryk)
*@* $$$

pseudolimeryki
*@* $$$

limeryki
*@* $$$

Kiedy czekam
*@* $$$

wychowałem się na legendach
*@* $$$

W kieszeni mam, yo
*@* $$$

,tr,,,,,,py
*@* $$$

Dziesięć przykazań
*@* $$$

zoo
*@* $$$

los angeles surfer
*@* $$$

Biling
*@* $$$

Dzieci mają głos
*@* $$$

Design
*@* $$$

Howard Hughes
*@* $$$

Nawiasem mówiąc
*@* $$$

Nie płód w nosie
*@* $$$

Za szybko
*@* $$$

Andrzej
*@* $$$

Paganini Violin Concertos Op. 6 Op. 7
*@* $$$

21 lutego 2008
*@* $$$

Największy kłopot południa.
*@* $$$

■
*@* $$$

But
*@* $$$

voo doo
*@* $$$

jesteś muzyką
*@* $$$

manipura
*@* $$$

Wino i haszysz
*@* $$$

Rozjebani czterema wiadrami
*@* $$$

przed burzą (1)
*@* $$$

Bohater+[MP3]
*@* $$$

Do Karola list otwarty
*@* $$$

jesień
*@* $$$

***
*@* $$$

postęp (pieśń)
*@* $$$

Sen
*@* $$$

bez tytułu
*@* $$$

kołysanka (ver.2 z bonusem)
*@* $$$

kołysanka
*@* $$$

***
*@* $$$

przesłanie dla innych gatunków
*@* $$$

to puste miejsce z tyłu
*@* $$$

wiersz dla adolfa hitlera
*@* $$$

****
*@* $$$

Wiersz dla Jana Pająka
*@* $$$

Substancja paląca gorąco
*@* $$$

Baśń rozpadła  (Mi)
*@* $$$

Sól
*@* $$$

Wiersz do cytowania
*@* $$$

~(LSD^~(LSD^~(LSD^~(LSD:):):):)
*@* $$$

Pieśń. Czytelnikom Thorgala [tytuł roboczy]
*@* $$$

Całościan
*@* $$$