WIERSZE I FORUM
Anna Piwkowska odpowiada (F)
Anna Piwkowska
Wszystko dla Olabogi! (popr.) (D)
Malvina Maal
Nominacja (D)
Maciej Chrząstka
sarabanda (D)
struggle within
W dół (D)
La Danse Macabre
A czasem nie ma nic, prócz bólu. (D)
peron drugi
NIC (D)
atma ___
Minimalista (D)
Jakub Szymański
ARCHIPELAG SLĘŻA. KAMPANIA WSCHODNIOINDYJSKA. (D)
Radosław herbu Pietrucha
kilka zdjęć (D)
hej tralala!
poser le masque (D)
___ vice
Brawo bis. (D)
ula figure
Nie(***)ość (D)
*@* $$$
Bo nie będziemy płakać (D)
nie-słodka szatanka
Dziadek (D)
tomek nowak
katoliczka (D)
kastor ...
bez tytułu (D)
*@* $$$
Zgody (D)
Rafał Gawin
Braterska więź (D)
mikser marzy
Siostrzana miłość (D)
mikser marzy
Maj (D)
Krzysztof Kleszcz
Sukienka (D)
Dorota Grzesiak
obchody (D)
krzysztof bąk
wiersz dla kobiety z siatkami (D)
Zocha Bałdyga
Autopsja(2) (D)
Maciej Chrząstka
10. (D)
ftnsdh76aa9 dnh6sa789
Taniec śmierci (D)
La Danse Macabre
rytuał, gładkie gołębie (D)
maciej raś
Posłowie (D)
Cassiel ___
kolekcjonerka turystcznych przewodników (D)
kastor ...
Pierwszy wiersz dla Tomáša Halfki (D)
ftnsdh76aa9 dnh6sa789
pierwsze słoneczne popołudnie (D)
Zocha Bałdyga
żony i antyk (D)
albi tutaj
*** (D)
ewfewfwef frfwerfwe
tytułu bez (D)
on to ja ja to nie on
ciało, pytania (D)
Stanisława Tomczykówna
Ostatnia niedziela (D)
Rafał Gawin
homeostaza (D)
Stanisława Tomczykówna
kiedyś o wpół do wiersza (D)
... sen
Wakacje II (D)
Ignac Inniewicz
kosmos (D)
on to ja ja to nie on
*** (Długo długo patrzone) (D)
Ela Burska
Samopoczucie (D)
Marek Sikorski
odnieść się (D)
maciej raś
WIĘZI (D)
krzysztof bąk
WEZBRANIE (D)
Radosław herbu Pietrucha
Opozycje fonologiczne (D)
Cassiel ___
Pieśni Dziadowskie (D)
atma ___
Porno Nirvana (III) (D)
Grzegorz Grzybek
owadobójca (D)
Regina Misztela
Porno Nirvana (I) (D)
Grzegorz Grzybek
spoczywajcie gawrony, kurwy, stokrotki (D)
Regina Misztela
czasami (D)
Dorota Grzesiak
Malinowy sok (D)
nie-słodka szatanka
Pierwszy erotyk podmiejski (D)
zimny prysznic
Teologia. Kuratela (D)
Żona Villona
Szach i mat (D)
Dawid Jarosz
Kuter od siedmiu boleści (D)
ula figure
nie skacz (D)
struggle within
Rocznik (D)
Krzysztof Kleszcz
Czekając (D)
Dawid Jarosz
Boris Karloff i lepki zapach żeń-szenia (D)
ewfewfwef frfwerfwe
Metafizyka (D)
zimny prysznic
Nieztsche na spacerze z psem (D)
Artur Pałyga
marzec. ona (D)
--- ------------ ---------- ---- -------------------- --------
wampir 2006 (D)
albi tutaj
Weź czerwoną pigułkę (D)
Monika Kowalczyk
Prędkość początkowa (D)
Monika Kowalczyk
Pizza [NZ] (D)
Marek Sikorski
Mezzo piano (D)
Malvina Maal
*** (Jestem martwa, mamo) (D)
Ela Burska
* * * ( replay ) (D)
malcik -
Daremne żale (D)
Żona Villona
październik 94 (D)
jula ko
Zaciętość (D)
Artur Pałyga
codzienność zamyka się w słojach, jak drzewa (D)
pierwiosnek z czech
Siedmiu Samurajów (D)
kuba przybyloveski
sens, skrócony. (D)
Paulina Korzeniewska
proces (adaś stoi przed wyborem) (D)
pierwiosnek z czech