WIERSZE I FORUM
Wypisy z esejów Wirpszy (Witold Wirpsza, "Gra znaczeń. Przerób") (F)
Jakub Winiarski
Maciej Melecki odpowiada (F)
Maciej Melecki
skarbonka (D)
Ryszard Kaczmarek
pod koniec zimy dochodzi się do filtra (pierwszy papieros) (D)
kastor ...
paroksyzmy wyboru - definicja intuicyjna (D)
peron drugi
grzechotka grzechotka (D)
Ryszard Kaczmarek
"śmierć zadana do domu" (D)
kastor ...
Wróbel (proza poetycka) (D)
Ignac Inniewicz
Park (D)
Ignac Inniewicz
* * * (D)
Marek Sikorski
Porno Nirvana (I) (D)
Grzegorz Grzybek
definicja intuicyjna sylogizmu (D)
peron drugi
Szkic do "Tematu" (D)
ftnsdh76aa9 dnh6sa789
Zapiski z zielonej butelki (D)
Andegawenia des Prowincja
* * * [NZ] (D)
Marek Sikorski
rukola, rukola [NZ] (D)
zielony atlantyk
LODOWA PANI (D)
1234 1234
Luli na Walentynki (D)
Andegawenia des Prowincja
jackety i skrzydła (D)
zielony atlantyk
GDAŃSK/SĄD OSTATECZNY (D)
1234 1234
docieranie, zostawanie (D)
--- ------------ ---------- ---- -------------------- --------
sen zimowy (D)
--- ------------ ---------- ---- -------------------- --------