WIERSZE I FORUM
goście goście (F)
intoxi intoxi
Krzysztof Siwczyk odpowiada (F)
Krzysztof Siwczyk
Geometria (D)
Ewa ewa
Miejscy partyzanci (D)
maciej raś
- (D)
SŁŃ PSZTRMF
przedział (wersja poprawiona) (D)
mariusz partyka
rewizyta 8 (D)
niemo niemo
Z przeciwległego okna (D)
Tomasz A. Pietrzak
HOBBIT (D)
1234 1234
Gubię się w metaforach (D)
zimny prysznic
pętla (D)
--- ------------ ---------- ---- -------------------- --------
W ciemno (D)
julka szychowiak
Wakacje (D)
Norman Bates
William Burroughs kupuje heroinę w barze na Time Square (D)
Ziggy Stardust
zdania rozwijane (D)
*@* $$$
Lament (D)
Tomasz Gromadka
W wichurze (wersja druga Nocy) (D)
Andegawenia des Prowincja
tam, gdzie ziemia staje się niebem (D)
pierwiosnek z czech
Refleksy (D)
malcik -
Bruksela, Musee de Royal des Beaux-Arts. Zwiedzająca budzi Marata. (D)
Zocha Bałdyga
"Spirituals" (D)
High Heels
Smutek (D)
Ako Ros
GONZO (ver. 2) (D)
Konrad Ciok
SOBIESKIE (D)
Mir Mar
idę iść (D)
Gil Gilling
Blask (D)
Ela Burska
oczyszczenie (popr) (D)
Zamilkł Zamek
poza zasięgiem (wersja ostateczna) (D)
Kamil Zając
ciało i ja (D)
Kamil Zając