WIERSZE I FORUM
Joanna Wajs odpowiada (F)
Joanna Wajs
ja, Dejanira (D)
Elżbieta Lipińska (Holy Golightly)
kapuściany kodeks (D)
Błażej Boguszewski
Zielona fala* (D)
Mariusz Polakowski
owieczki (D)
Błażej Boguszewski
Plac zabaw (D)
niemo niemo
OSTATNIA (D)
1234 1234
GDYBYŚMY PISALI TAKIE WIERSZE (poprawione) (D)
Konrad Ciok
święto zmarzłych (D)
hans appelqvist
Sonet-Debet (D)
prof. Monika
Sonet-Romet (D)
prof. Monika
immortal kombinat (D)
(vel Renia T.)
z powrotem i tam (D)
niemo niemo
Widok z okna. (D)
!%! !X#
nigdy nie spałem (D)
!%! !X#
KATARZYNA OPOWIADA SEN O RUT. (motyw z chagalla - szkic) (D)
Radosław herbu Pietrucha
zawieszona modlitwa (D)
rybi puzon
3 wiersze dla Jacquesa Derridy (D)
moris merlo-ponti
bez tytułu [CM] (D)
tABU <.?.>
IDIOCI Z ZAMKU HARTHEIM WYWŁOUJĄ ZEITGEISTA (D)
Radosław herbu Pietrucha
niedoczas (zburz zgnieć) (D)
Wiesław Gołaszewski
WIERSZ DLA JUSTYNY (ver. 2.0) (D)
Konrad Ciok
ŻYCIE JAKO NIEPOWTARZALNA OKAZJA (D)
mirka szychowiak
zawsze bywałem krotochwilny (D)
hans appelqvist
*** (Przez gęste zasieki przebiega zdyszane) (D)
Ela Burska
CZARNE I CZERWONE, TROCHĘ BIAŁYCH KROPEK (D)
marcin perkowski
wędrując (D)
Elżbieta Lipińska (Holy Golightly)
zamknięty, tajemniczy umysł kobiety i co z tego wynika (D)
Kamil Szewczyk
biała niedziela (D)
Wiesław Gołaszewski
14 LISTOPADA, POGRZEB (D)
marcin perkowski
czasami wolałbym pisać o zmyślonych historiach (D)
Kamil Szewczyk
Skopje: cicho (wersja poprawiona) (D)
Ela Burska