WIERSZE I FORUM
Starcy w natarciu, czyli "Rebelia" (F)
dawno temu
"Tekstylia bis" wg Dariusza Nowackiego: Tylko literatury żal (F)
Rafał Czekański
Dariusz Nowacki odpowiada (F)
Dariusz Nowacki
Pierwszy upadek pod krzyżem (proza) (D)
nana nana
Wskazówki dla tonącego (fragment) (D)
Tomek Szewczyk
Aleksander von Kler (D)
Marcin Bałczewski
wojaże, czyli trzy drogi prowadzące ku szczęściu i śmierci (fragment) (D)
w słońcu pitbulla
takie tam i inne (D)
Windom Earle
Krzyś fragment drugi (D)
Weronika Wilk
Kair, druga w nocy (2) (D)
mariusz partyka
Kair, druga w nocy (1) (D)
mariusz partyka
osuliwan story (2) (D)
ronnie o'sullivan
osuliwan story (1) (D)
ronnie o'sullivan
Homage dla 3 nazwisk (D)
moris merlo-ponti
Mówi się (D)
jedna druga
Żeby usłyszeć szkło, trzeba uderzeń (D)
jedna druga
okno (D)
brat bluźniak
MAJTKI (2M) (D)
Mir Mar