WIERSZE I FORUM
Marzanna Bogumiła Kielar odpowiada (F)
Marzanna Kielar
nie gasi się pożarów wczesnym popołudniem (D)
em. gie.
rozmowy przez ścianę (D)
fon Juel
Zacieniona Ogrodowa i co dalej (D)
pamiętam_jeszcze Kraków
odpust (D)
Krzysztof Kleszcz
Psalm odmrożonego (D)
Agapit Nacz
[ rosną we mnie oddechy ] (D)
dogs have owners... cats have staff
To nie prawda, że są miejsca, gdzie przychodzą umierać zwierzęta (D)
ale bujda
W Czasy /// wersja czas ochłonna - poprawiona \\ (D)
Kurtz ***
Czasem rozebrana (D)
Supay ...
/ten, koniec jeszcze nie nadszedł/ (D)
(nie) dzielny
*** (Późny wrzesień - wariacja) (D)
Ela Burska
Story (D)
Philip Sconopee
światło: false (D)
Konrad Ciok
KARTKA Z MEHLSACK (D)
Radosław herbu Pietrucha
Czas jest brudnym oknem (D)
marcin perkowski
Koniec w pamiętnikach (D)
Jakub Ostrzynoża
Drugi wiersz o dupie (D)
Mała Teggie
NOVE MIEJSCA (2.0) (D)
ula figure
nieletnia rzecz (D)
Maria Swatek
W tym państwie nie ma środka+[MP3] (D)
mirka szychowiak
najmniejszy koniec świata (D)
girl'n ' gun
obserwacje (D)
Michał Nowak
Dyskurs hedonisty z intelektualistą czyli świat wg Michalskiego (D)
na głowie kwietny ma wianek
bez (D)
... sen
Dobrze że nie znała tego numeru (po kolejnych poprawkach) (D)
Grzegorz Winkel (jamc)
Pa ram pam pam pam (D)
karolina |||
Radio Piotrowice (D)
Marek Pałach-Rydzy
festyn na wskroś prowincjonalny (D)
Eve Carmal
"Zakochany" (D)
tABU <.?.>
Dryf (D)
calvaron ...
menu (D)
julka szychowiak
A.Ostermaier: "rilke for real" (tłum.) (D)
Mała Teggie
*** (D)
Anna Rice
list do Najot z terenu imprezy masowej (D)
">_}}}}.... ...
zaszłego tygodnia horoskop (D)
andriej kowaliow
Kabareciarz (D)
Paulina Korzeniewska
Epilog (D)
Jigsaw Muzak
W OGRODACH (WERSJA OSTATECZNA) (D)
Marek Kierus
Rynek (D)
nana nana
PRZYPŁYW (akrostych) (D)
2000 Watts
list chariel do piosenki o ślepcach (D)
...,...,... ...
Dane orientacyjne (D)
Szwedzki Kucharz
zmagam się (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz
chłopcy (D)
zzzr zzzr
sklecony i bezpański (D)
Zamilkł Zamek
Biel (D)
Anna A. Tomaszewska
Stos (D)
Patrycja Kaleta
2 (D)
Santiago Solari
wiersz bez odbiorcy (D)
gruba świnia
e-rotycznie.cykl (D)
Aneta Kamińska