WIERSZE I FORUM
Piotr Bratkowski odpowiada (F)
Piotr Bratkowski
Pytania do Piotra Bratkowskiego (F)
Administrator Admiński
ustalmy datę (D)
Magdalena Paśnikowska
własnych żalów i skrętów kiszkami, w które nie wierzę. (D)
___ vice
bez tytułu (D)
unknown soldier
mono (D)
there's a light that never goes out
był taki kawał. były schody, niskie poręcze i winda. i nie mogło nie być alkoholu. (D)
___ vice
Pasjans (D)
. .
Pierwszego dnia odnalazła wycięty w ciszy oddech (poprawione) (D)
mirka szychowiak
to jest projekt tylko do wewnętrznego odczytu (D)
julka szychowiak
electro pop (D)
there's a light that never goes out
przed- po: metamorfozy (D)
girl'n ' gun
apeiron (D)
Dominik Bielicki
03:00 (D)
unknown soldier
WINOBRANIE (D)
marek niemiec
Oceanarium (D)
ja albo on cholera wie
elementy miłości: higiena intymna (D)
marcysia marcysiowa
dalszy plan (D)
Jigsaw Muzak
szkolna wycieczka do ziemi zakazanej (D)
marek niemiec
Kilka impresji z górnej Mongolii (D)
ja albo on cholera wie
cholernie gorzki wiersz o miłości (D)
Kamil Szewczyk
Rów (D)
. .
modele kuliste (D)
marcysia marcysiowa
discman (D)
--- ---
silna i wściekła (D)
julka szychowiak
bezosobowo (D)
kuba przybyloveski
lubię z tobą uśpionym wyprawiać takie performanse (wersja poprawiona) (D)
mirka szychowiak
mapa skierniewic. the end. (D)
Konrad Ciok
mapa skierniewic. ciąg dalszy. (D)
Konrad Ciok
automat (D)
Magdalena Paśnikowska II
jezioro. świt. (wersja odsyreniona) (D)
2000 Watts
bezan (D)
kuba przybyloveski
Skopje: cicho (wersja poprawiona) (D)
Ela Burska
ameryka (D)
--- ---
najprawdziwsza miłość (D)
Kamil Szewczyk
Nie pytam po co skoro wcale (D)
Ela Burska
Wota (D)
Zuza Nicpolska
Nie wyrzucam zwiędłych kwiatów (D)
Zuza Nicpolska
Tu kończy się... (wersja poprawiona) (D)
2000 Watts
Obraz Correggio... (D)
Jigsaw Muzak