WIERSZE I FORUM
VI ANONIMOWY KONKURS POETYCKI (F)
Paweł Lekszycki
PROJEKT LITERACKO-MUZYCZNY: BRZOSKA & MOSQUITO (F)
Paweł Lekszycki
Przegląd prasy - grudzień 2006 (F)
Jakub Winiarski
Errata do PostScriptów (F)
Paweł Lekszycki
Magazyn Literacki "Kursywa" prezentuje numer krytyczny: "od plemnika do krytyka" (F)
Paweł Lekszycki
Noc Poetów - 4 grudnia - Cafe Kulturalna - Darek Pado - Jaś Kapela - różowe pantery (F)
Beata Gula
Magazyn Literacki "Kursywa" nr 3 (10) / 2005, Hanysówka Chadziejówka (F)
Paweł Lekszycki
III Anonimowy Konkurs Poetycki (F)
Paweł Lekszycki
Promocja śląskiej "Kursywy"!!! (F)
albert baka
Demontaż jasnych rekwizytów (Paweł Kozioł, "Wpław") (impresja na motywach) (F)
Jakub Winiarski
chcę się podzielić 6 (F)
adam pluszka
III Ogólnopolski "Anonimowy" Konkurs Poetycki (F)
Paweł Lekszycki
Lekszycki i "Lekszycki" (Paweł Lekszycki, "Pozwólcie dzieciom przychodzić do mnie") (F)
Jakub Winiarski
Mało a dobre (Wojciech Brzoska, "Pograbki") (F)
Jakub Winiarski
MOPT z Dąbrowy Górniczej prezentuje i zaprasza (F)
Administrator Admiński
Smutne i mądre (Cezary K. Kęder, "Najnowszy model") (F)
Jakub Winiarski
Paweł Lekszycki odpowiada (F)
Paweł Lekszycki
Wątek z wierszami Pawła Lekszyckiego w którym zadajemy autorowi niewygodne pytania ! (F)
Administrator Admiński
"Szalik zasuszonych liści" (D)
Grafoman Skorup
ktoś zjadł mojego lizaka (D)
jaś kapela
AKT (D)
1234 1234
z meczu wygranego znaczoną królówką (D)
agata hanych
ślady (D)
(shipwreck) Frachtowiec "Solanka"
albumy zawsze stoją na parapecie (D)
makOwiec .
Dla Poety (D)
Córka Franczeski
Kątem (D)
Lena Kirsteva
pierwszy wyrzut Pana Git (D)
degryz degryz
pełnia (D)
gruba świnia
Dziwka (D)
jaś kapela
"Papa Haydn w opałach, czyli kobiet światem władanie" (D)
Fantasmagoria Ifnreyzd
pętla Zawadzkiego (D)
Dawid Kluz
amatorka kwaśnych jabłek (D)
... sen
Korytarz (D)
Anna A. Tomaszewska
KIEDY? (D)
julka szychowiak
jak dobrze się ucieszyć nocą że jeszcze się żyje. (D)
mirka szychowiak
smutek to tylko chmura (D)
joanna obuchowicz
love rules. berlin 2003 (D)
there's a light that never goes out
gabinet woskowych luster (D)
agata hanych
Wisłoczysko Wisłoczysko - wersja próbna (D)
pamiętam_jeszcze Kraków
wiesz że wiem (D)
julka szychowiak
zero stopni (D)
gruba świnia
Z serii instruktażowych wierszy śląskich - Myślenice - wiec jestem ! (D)
Kołderman ***
Cała prawda (D)
Justyssa vel Justa
SPADEK (D)
marek niemiec
NIEZNANY (D)
Santiago Solari
woda w jeziorach wciąż ciepła (D)
Reynevan von Bielau
Tender (D)
Kasia Chmielewska
Tu kończy się... (wersja poprawiona) (D)
2000 Watts
ścinki (D)
darek rrr
Nie lubię śledzi (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz
WALENTYNKA (D)
Tomek Grobelski