WIERSZE I FORUM
Marcin Świetlicki mówi do Państwa (F)
Marcin Świetlicki
W ogrodzie buraków (D)
Marcin Bałczewski
rozŚwietlany (D)
Krzysztof Kleszcz
moje miasto (dla piotra err) (D)
(nie) dzielny
Dobrze (D)
Lena Kirsteva
NARODZINY NOWEJ TRADYCJI (D)
Mir Mar
żaden trup żaden grób żaden trzask. czy któryś z was by tak. a ja tak. (D)
mirka szychowiak
poemat testowy (D)
Marek Ornichtt
o tym co za rogiem w afekcie nadużycia (D)
Dawid Kluz
W pośpiechu chmur (D)
Tomasz Kozłowski
prosta (D)
joanna obuchowicz
List w próżnię (D)
andrzey PoKielichu
***(J-UTRO) (D)
karolina |||
wszystkie wiersze świata. (D)
piszczący muchomor
WYJAZD (D)
Jakub Piechota
Staw Kilku Śrubek (D)
degryz degryz
law.endowe (D)
Rachela Broll
MITOLOGIA AGATY (D)
Cara Marta
kompromis w oprawie (D)
... sen
Disco (D)
nie tu to gdzie
W łagodnej tonacji (D)
oj - szprotka
przemiana pokoleń (D)
nie tak
Historia statystyczna (D)
niema mnie
Prześwietlone (D)
Zepsuty Budzik
rysa (D)
trrrr trrrr
agresja15 D.O.M. (D)
Burczy Mucha
wstawki dwujęzyczne (D)
Aless Cichosza
gry wojenne (D)
m&m ---
ROSA (D)
szeptusia ...
panaceum (D)
seahorse ___
w altanie (sonet) (D)
Tomek Piasecki
* * * (D)
wuj Tarabuk
"pedagogika dziecięca Dęblina (airshow)" (D)
Maria Swatek
nocne markowanie (D)
Skojarzone Oko
Znaki. Znaki (D)
Santiago Solari
Szare bery (D)
gomorrha ________
PRZEŁĘCZ (D)
Sharn Qa'
Tender (D)
Kasia Chmielewska
Reynevan spotyka Cahira i razem idą zabić smoka (D)
Reynevan von Bielau
Dobra nocka (D)
Zamilkł Zamek
*** (kawiarenka internetowa i ani jednego skreślenia) (D)
Konrad Ciok
wiersz bez odbiorcy (D)
gruba świnia
(***)bilon (D)
marcin perkowski
bez tytułu (D)
Szymon Piłkowski
Tu kończy się... (wersja poprawiona) (D)
2000 Watts
Wiersz trendy pod trendy (D)
Anna A. Tomaszewska
robaki (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz
HURT (D)
Łukasz Bagiński
BÓL WERSOWANIE (BEZCELOWE Z CELI WOŁANIE) (D)
Joanna Mueller