WIERSZE I FORUM
Krytyka (F)
Jas Ktos
Słynne i świetne - wieczór Mariusza Grzebalskiego (F)
Administrator Admiński
Odpowiedzi Mariusza Grzebalskiego (F)
Mariusz Grzebalski
naukowiec (D)
Krzysztof stab
regaty (D)
Gerda Kajowska
bezpretensjonalny szybki numerek (perwerotyk?) (D)
Marek Pawłowski
*** (D)
Szwedzki Kucharz
urodzilo sie, niech śmierdzi.... (D)
Pepe Wadi
czas pytań (D)
willow Willow
impoetencja (D)
piszący barytonem
bez tytułu (D)
agat roztargniony
Mylna interpretacja (D)
Tomasz Kozłowski
* (D)
Dońa Kamella
koń czyli kac* (D)
Weronika Wilk
jak go zjadłam (D)
Brzanka ____>)))">
Rozmowa (net)liryczna (D)
Anna A. Tomaszewska
po to są (D)
mirka szychowiak
Różowy wiersz (D)
Reynevan von Bielau
bez tytułu (D)
Tomek Kasztelan
fatamoragana (D)
leonard leniuh
możesz spać wszędzie byleby na łóżku i w nocy (D)
___ vice
joe (D)
hermes trismegistos
Jutro komentuje Mariusz Grzebalski (F)
Justyna Radczyńska
Do Mani (D)
nie tak
lo (D)
vice. versa.
ani słowa o żydach (D)
agata hanych
ostrożnie (D)
trrrr trrrr
dyslektyk (D)
Krzysztof stab
z pamiętnika janka muzykanta (D)
marek niemiec
samokrytyka (D)
papkin ,,,
Fikam (D)
Maciey Gnyszka
MAŁYSZ (D)
Ferdynand Głodzik
pokrowiec (D)
Niejaki Święty
węglowy port (D)
lejb witoszyn
* * * (D)
teraz już nie
zbawienie (D)
gruba świnia
panta rhei (D)
teraz już nie
ukradkiem (D)
Dońa Kamella
Trzepak (D)
(shipwreck) Frachtowiec "Solanka"
światło (D)
Yasi Naygebauer
przypomnienie o wrażliwości (D)
___ vice
biomet (D)
nie tak
drzewny port (D)
lejb witoszyn
zWYMYŚLAJ sny (D)
Marek Pawłowski
Lo. (D)
vice. versa.
radość (D)
papkin ,,,
pustelnik (D)
Gerda Kajowska