WIERSZE I FORUM
Odpowiadam (F)
Darek Foks
Trudne pytania do Darka Foksa (F)
Administrator Admiński
SPADEK (D)
marek niemiec
OCR (wersja ostateczna) (D)
zzzr zzzr
Ostatni z cichych (wersja ostateczna) (D)
zzzr zzzr
nie da się także rozgrzeszyć generatora (D)
Buzz 3001
Bozia 2 (D)
piotru¶ err
BILANS (D)
Małgorzata Michalska
SET (D)
Tomek Grobelski
spermologos (gry językowe II) (D)
viator ***
***(zagrzebany w meblach)new (D)
Emil Pokropek
lęki (D)
Emil Pokropek
bez zwłoki (D)
Iberis umbellata
w taki dzień albo w niedzielę. wszystko gra (D)
Sławek Kilkowski
królestwo (D)
Iberis umbellata
"pedagogika dziecięca Dęblina (airshow)" (D)
Maria Swatek
NIEZNANY (D)
Santiago Solari
cztery poprawione do komentarza (D)
Pawel Koziol
kurcwelle (D)
Buzz 3001
Pago de los Arroyos (D)
Sławek Kilkowski
nie piszę że kocham (poprawka) (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz
Moja rzeczywisto¶ć (D)
Beatriche _*_
W barze (D)
Anna A. Tomaszewska
rdzawy. nie tylko. rubens. (D)
Konrad Ciok
izirajder (D)
joanna obuchowicz
Wiersz fatyczny (D)
mi¶ mi¶
44 Stara Wenus (D)
Maria Swatek
wolę sumo (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz
Zielna (D)
Władysław Ry¶
rozmowa wrzucona w siebie. rewanż za wspomnienie z pojutrza. (D)
makOwiec .
Wojno, wojno (D)
St. N...
Ciężka woda wszystko wie (D)
ja¶ kapela
woda w jeziorach wci±ż ciepła (D)
Reynevan von Bielau
*** (Jak dot±d udawało nam się...) (D)
Szymon Piłkowski
PRZEŁĘCZ (D)
Sharn Qa'
Trzy krótkie wiersze (D)
Santiago Solari
Tender (D)
Kasia Chmielewska
wspomnienia z pojutrza (D)
makOwiec .
Love and language (D)
niema mnie
SEN (D)
Beatriche _*_
E-mail do Pana Cogito (D)
niema mnie
zróbmy to w lipcu (D)
... sen
przesłuchanie (D)
gruba ¶winia
To nie był Pogrzeb. To Rozgrzeb. (D)
marcysia marcysiowa
*** (kawiarenka internetowa i ani jednego skre¶lenia) (D)
Konrad Ciok
powiastka 3 (D)
mi¶ mi¶
bez tytułu (D)
kuba przybyloveski
niepodzielna (D)
viator ***
cykl kobiecy 4. (D)
berenika osińska
Koszmar Lalki Palmer (D)
marcysia marcysiowa
cykl kobiecy. 3 (D)
berenika osińska
wiersz bez odbiorcy (D)
gruba ¶winia
bez tytułu (D)
Szymon Piłkowski
Na stole (D)
Anna A. Tomaszewska
(***)z ch.... (D)
marcin perkowski
ZAWIESZENIE (D)
2000 Watts