WIERSZE I FORUM
nie wmówić (D)
Pawel Koziol
Andrzej Zieniewicz odpowiada (F)
Andrzej Zieniewicz
Pokusa (D)
Olaf Ujejski
bez tytułu (D)
Szymon Piłkowski
bez tytułu (D)
Szymon Piłkowski
Oferta pracy dla niezamożnych poetów. Także uznanych. (D)
Skabiczewski Panajew
Tu kończy się... (wersja poprawiona) (D)
2000 Watts
że (D)
kciem nieobecny
O imprezie co to jej w końcu nie było i o 44 pierogach (które były, ale zepsute) (D)
St. N...
ponieważ ty też bywasz inny. (D)
Aless Cichosza
Wszystko chuj (D)
andrzey PoKielichu
WIERSZE DWA (D)
Tomek Grobelski
Constans (D)
I.A. Con
haiku (D)
Anna A. Tomaszewska
W OKOPACH (D)
Grzegorz Wysocki
Rodzina Sternoptychidae (D)
trrrr trrrr
Nad Narwią. Wypaczenie (D)
trrrr trrrr
porywaczom losów zielonych (D)
joanna obuchowicz
metronom (D)
Magdalena Paśnikowska
1 dzień (D)
Skabiczewski Panajew
moje mer ce de sy (D)
makOwiec .
Metafizyczne wymiociny (D)
St. N...
Tak, żeby usłyszeć. (D)
Zośka Sadystka.
Błękitny dylemat (D)
T... Urbowicz
Ciastko moje (D)
andrzey PoKielichu
sznurowadła (D)
kciem nieobecny
przed zasłoną. jeszcze stoją w pokłonach. (D)
Zamilkł Zamek
LEPIEJE - ciąg dalszy -częśc 2 (D)
Krzysztof Kleszcz
list do agnieszki. fragment drugi (D)
zzzr zzzr
kolia z chwil niebieskich (D)
joanna obuchowicz
rzeka moebiusa (D)
Vileylah ;-)
robaki (D)
Monika (strzyga) Mosiewicz
koniec świata 7.1 (D)
jaś kapela
Co na pewno dostajemy gratis (D)
Tomek Szewczyk
37. (D)
Aless Cichosza
Z miasta (D)
Maksymilian Lanski
czterech czeskich poetów (D)
pij mleko
* * * (D)
agresor ???
spotkanie z poezją (D)
kuba przybyloveski
się spóźnia (D)
nie ma mnie
(***)z ch.... (D)
marcin perkowski
Sobotnie przedpołudnie (D)
Krzysztof Kleszcz
W związku z trudną sytuacją Gminnej Biblioteki Publicznej w Czernichowie (D)
Nestow Sakaczbia
widoczki (D)
Magdalena Paśnikowska
pantum (D)
Santiago Solari
ZAWIESZENIE (D)
2000 Watts
Jak biały robak... (D)
I.A. Con
Bez tytułu 12* (D)
Wojtek Szymański
- ranne - (D)
Zośka Sadystka.
różnokolorowoc... (D)
Paulina Wiewióro
wielu słyszało upojenie, ale czy ktoś zna r. goodwina (D)
Pragma Inline
e-rotycznie.cykl (D)
Aneta Kamińska
(***)zlewII (D)
marcin perkowski
bunt (D)
wilczysko ___
ze świata do ciebie (D)
kuba przybyloveski
1 Z 10 (D)
Santiago Solari