WIERSZE I FORUM
Odpowiadam (F)
Maria Cyranowicz
Beaty fikcja lub widzenie z dachu - dwa religijne (D)
Patryk Palubicz
w stronę swanna (D)
Pragma Inline
gra ciałem (D)
Pragma Inline
*** (D)
demoniczna hela
światłowgląd (D)
. Usz
Z miejsc do których zmierzam (D)
Tomasz Kozłowski
idę II (D)
Aneta Potasiak
bez tytułu (D)
Ida ***
LIRYK 0,54 (D)
marcus casaar
*** (D)
... ...
O gustach się nie dyskutuje (D)
jaś kapela
BRRR BRRR (D)
aaa aaapsik
RAJ (D)
aaa aaapsik
kruczoczarni (D)
eleonora von graff
Pod łopianem ciemno (D)
oj - szprotka
wiadomość (D)
eleonora von graff
SŁOWNIK BEZ WYRAZU (D)
Mir Mar
(***)maj miesiącem wierszy bez tytułu (D)
marcin perkowski
trzy paski sentymentalne (D)
St. N...
Ognisko (D)
żelazko udarowe - Jerzy (Dusk)
dzień (D)
Iwcia -----------------------------
INICJACJA (D)
Łukasz Bagiński
Robinson szwedzki (D)
jaś kapela
bez tytułu (D)
Julia Anna
Noc (D)
Tomasz Zaprat
... (smrótno) (D)
Nestow Sakaczbia
O zimie inaczej. (D)
Marcin Y Gałę"tz"ki
"Ciał związek, dusz rozdżwięk" (D)
elmo żbżdż
Bez puenty (D)
Tomasz Kozłowski
*** (D)
Kajka Kisiel
bez tytułu (D)
Acer Sacchar
*** (bez idei wolności nie ma wolności) (D)
michał (inv) jankowski
sznurowadła (D)
kciem nieobecny
Ożywione pisuary Duchampa (D)
Marcin Y Gałę"tz"ki
*** (D)
Gdzieś pomiędzy wierszami
Chaszcze (D)
Natalia Stankiewicz
ŻYLETKI (D)
Pawel Koziol
* * * (wchłonęła zostawiając) (D)
2000 Watts
Szósta (D)
oj - szprotka
choroba brudnych rąk (D)
mvs ___
* * * (D)
agresor ???
* * * (D)
Justyssa vel Justa
kolia z chwil niebieskich (D)
joanna obuchowicz
* * *(tu kończy się) (D)
2000 Watts
37. (D)
Aless Cichosza
czterech czeskich poetów (D)
pij mleko
znaczki (D)
Maria Swatek
Siewca (D)
Michał Czapiński
Dekadentyzm (D)
Michał Czapiński
spektakularny sukces eksterioryzacji (D)
joanna obuchowicz
Papierowy (D)
obserwiu oceni
poeci (D)
Ania Borkowska
przebacz (D)
Ania Borkowska
Świetliki (D)
Władysław Ryś
Laboratorium (D)
Justyssa vel Justa
jam nik(t) (do dna) (D)
Władysław Ryś
*** (D)
Esther Kaliszka
pamięć (D)
Esther Kaliszka
Dochodzenie (D)
Władysław Ryś
e-rotycznie.cykl (D)
Aneta Kamińska
Ośmiornica (D)
Władysław Ryś