WIERSZE I FORUM
"Cokolwiek się zdarzy kocham cię" - spektakl Wojcieszka w TR - zapraszam (F)
Marcin Cecko
Spotkania Uli VI, VII, VIII (F)
ula figure
pytanie (F)
Marcin Cecko
Franke papillon w szalecie (D)
atma ___
soundtrack (D)
gruba świnia
kolorowy świat (D)
Mariola Eklińska
książe (D)
jaś kapela
wiadomo przecież, że wciąż zdążamy równią pochyłą ku wzruszeniu (D)
mania cykliczna
manifest(mp3) (D)
jaś kapela
bez tytułu (D)
pamiętam_jeszcze Kraków
Podroby (D)
Pan Blóm
Lista bezwzględnie bezwzględnych pytań do Marcina CECKO !!!! (F)
m&m ---
SYMBOLE NA STOLE (D)
Atanazy Brzdącki
Wyrwane z kontekstu (D)
czarodziejka Sulamith
co za widok (D)
m&m ---
Czekanie na Godota 2 (D)
Monika Graś-Mitas
komentarz klimatyczny do napisania wg autora apokalipsy jutro (ver. 3) (D)
Zamilkł Zamek
yin & yang kopciuszka (D)
Włodzimierz Holsztyński
Żywy odbiór (D)
robot w proszku
(***)ałt of spejs - spacja iz in da hałs (D)
marcin perkowski
bez tytułu (D)
Gordon Shamway
ze studiów (D)
Krzysztof Kleszcz
- zechciało mi się z księżycem pogadać. - (D)
Zośka Sadystka.
jakby jajeczniej - odkurny protest. (D)
makOwiec .
tracheo zakochuje się w zaurze (D)
gomorrha ________
współczesny poeta? (D)
___ vice
elegia na zmartwychwstanie (D)
Zamilkł Zamek
sezonowo (D)
Gil Gilling
PRZEBUDZENI ŻYWI I MARTWI (D)
Łukasz Bagiński
jadźka, ty se trwałą strzel (D)
Jadwiga Kraska
Fikcja (D)
Tomasz Kozłowski
po dwudziestym piątym roku życia (D)
makOwiec .
list rozbitka (D)
Radek Dudzic
DOPEŁNIENIE (D)
2000 Watts
rozważania bez świadków (D)
Justyssa vel Justa
*** (D)
nie ma mnie
OKNA (D)
wuj Tarabuk
NARRENSCHIFF CZYLI MUZA ZAUMNA (D)
Joanna Mueller
arteria (D)
Pawel Koziol